Sport

2016.09.20. 11:07

A második meccset is behúzták az újfaluiak

Berettyóújfalu - Zalaegerszegen, a Göcsej ellen is sikerrel járt a Mezei-Vill, mely 2–0-ra tudott nyerni.

Berettyóújfalu - Zalaegerszegen, a Göcsej ellen is sikerrel járt a Mezei-Vill, mely 2–0-ra tudott nyerni.

Második bajnoki találkozóját is lejátszotta az MVFC-Berettyóújfalu a férfi futsal NB I. új idényében: Zalaegerszegen vendégszerepeltek hétfőn este Turó József tanítványai, akik Trencsényi János és Kondás Kristóf góljaival 2–0-ra győzték le a Göcsej csapatát.

Egyenlő erők küzdelmét hozta az összecsapás, mindkét oldalon akadtak helyzetek, a gólra azonban az első játékrész végéig várni kellett. Aztán a 19. percben, egy szépen felépített akciót követően a csapatkapitány, Trencsényi vette be a hazaiak kapuját.

A szünet után Kondás növelte a Berettyó előnyét, a 25. minutumban már 2–0-ra mentek a hajdú-bihariak. A Göcsej próbálta ledolgozni hátrányát, azonban nem tudta feltörni az Újfalu védelmét, maradt az eredmény.

Jól indult tehát a szezon az MVFC számára, mely két sikerrel megívott mérkőzés után október 3-án, hétfőn 18.30-tól a Veszprém otthonába látogat.

HBN


A tények

Göcsej SK–MVFC Berettyóújfalu 0–2 (0–1)

Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok, 300 néző, vezette: Kovács G.

Göcsej: Balikó – László, Apatini, Kottán, Horváth D. Csere: Cseresnyés, Gorjanácz, Szőke, Horváth E., Borsi, Németh, Nagy, Gugcsó, Lukács. Edző:

Tánczos Tibor, Bagó Gábor

MVFC: Mezei – Kovács, Rábl, Nagy, Szabó. Csere: László, Trencsényi, Gál, Nagy, Magyar, Kondás, Harmati. Edző: Turzó József

Gól: Trencsényi (19.), Kondás (25.)

Sárga lap: Balikó (38.), Gugcsó (23.), illetve Gál (11.), Harmati (28.)


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!