Sport

2016.09.11. 18:03

3x3-as Eb: az érem már biztos, csak a színe kérdéses

Debrecen - Oroszország sem tudta feltartóztatni az eddig hibátlanul menetelő magyar hölgykoszorút.

Debrecen - Oroszország sem tudta feltartóztatni az eddig hibátlanul menetelő magyar hölgykoszorút.

A magyar lányokat Oroszország próbálta lefékezni a debreceni U18-as 3x3-as kosárlabda Európa-bajnokság elődöntőjében. Jobban kezdett a szbornaja, hiszen kétpontos előnyre tettek szert. A hazaiak közül először Kányási Veronika vette be az oroszok gyűrűjét, majd Gereben Lívia büntetőjével már döntetlenre álltak a felek (2–2). Az egálról a vendégek tudtak elmozdulni egy 3–0-s sorozatnak hála. A mieink sokáig az üldöző szerepét töltötték be a mérkőzésen, ám Gereben révén először jegyezhettünk fel magyar vezetést (10–9). A hajrában fokozatosan szakították le magukról a riválisukat Török Ágnesék, akik 13–10-es sikerükkel bejutottak az esti döntőbe. Az aranyérem kérdését Magyarország Franciaország ellen döntheti el a Nagytemplom előtt felállított pályán.

Fejben erősek

– Mindkét válogatott már túl volt három összecsapáson, ezért úgy gondolom, elsősorban a szív döntött az elődöntőben. A meccs elején voltak gondok az eredményjelzővel, emiatt néhány percig szünetelt a játék, de nem tartottam attól, hogy ez megzavar bennünket, hiszen fejben nagyon erősek vagyunk. A döntőben mindent ki fogunk adni magunkból, de azt hozzá kell tennem, hogy már nincs veszítenivalónk – mondta boldogan portálunknak Török Ágnes.

HBN-BÁ


A harmadik nap meccsei élőben:


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!