Sport

2016.08.21. 22:21

Pontes: "Debrecen városa nem érdemelte meg ezt az eredményt"

Debrecen, Felcsút - A Videoton FC vs. DVSC-TEVA (5-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Henning Berg és Leonel Pontes értékelte a látottakat.

Debrecen, Felcsút - A Videoton FC vs. DVSC-TEVA (5-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Henning Berg és Leonel Pontes értékelte a látottakat.

Leonel Pontes: - 12 napja érkeztem Magyarországra, próbálok mindent felmérni, a csapatot, a játékosokat, a klub felépítését, a várost. És Debrecen városa nem érdemelte meg ezt az eredményt. A mai meccs után változások kellenek a csapatnál. Át kell gondolni a célokat erre a szezonra. Egy erős csapatot kell összeállítani. Fiatal játékosokat kell felhozni az akadémiából. Fontos dolog: ha valaki nem szeretne a csapatban játszani, arra nincs szükség. Csak olyan játékos kell, aki itt akar játszani. A Debrecennek erős története van, tisztelik a csapatot és ezt meg kell tartani.

Henning Berg: - Nagyon jó teljesítményt nyújtott a csapat. Az első félidőben is elégedett voltam a játékkal. Meglepetés volt, hogy a Debrecen vezetett, innen fordítottunk. Nem álltak le a támadásokkal már a vezetés birtokában sem a játékosok. A Debrecen talán még nem tart ott, ahol szeretnének tartani. Ma valóban nem játszott jól a vendég csapat, viszont mi igen jól játszottunk. És a kettő összefügg.


Felcsút - A Videoton hátrányból fordítva 5-1-re legyőzte a vendég Debrecent a felcsúti Pancho Arénában a labdarúgó OTP Bank Liga vasárnapi, hetedik fordulójának zárómérkőzésén.


Debrecen, Felcsút - A labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójában a DVSC Felcsútra, a Videoton csapatához látogatott vasárnap 20.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!