Sport

2016.08.13. 12:03

Megkérdeztük: Ön szerint képes-e megnyerni a magyar férfi vízilabda-válogatott az olimpiát?

Debrecen - Férfi vízilabda-válogatottunk eddig egyszer győzött az olimpián, Japán csapata ellen. Arról kérdeztük a debrecenieket: látnak-e esélyt rá, hogy pólósaink elhozzák az aranyat Rióból.

Debrecen - Férfi vízilabda-válogatottunk eddig egyszer győzött az olimpián, Japán csapata ellen. Arról kérdeztük a debrecenieket: látnak-e esélyt rá, hogy pólósaink elhozzák az aranyat Rióból.

– Szerintem van esélyünk, a múltjuk miatt is, de nem nagyon nézem amúgy a vízilabdát, és magát az olimpiát sem. Annak azonban természetesen örülnék, ha megnyernék – válaszolta kérdésünkre Varga Attila.

– Nem igazán tudom, hogyan játszanak, de három döntetlennel nem sok esélyt saccolok. Nem fogják megnyerni, rosszul indítottak, háromból két nyert mérkőzésük kellene legyen ahhoz, hogy álljanak valahogy – nyilatkozott nem túl derűlátóan Antal Dániel.

Lukács Miklós nem igazán nézi vízilabdát, de az eredményeket követte. Matematikai esélyt azonban még lát, főleg, hogy több góllal is vezetett a válogatott. Épp ezért a rájátszásban is reménykedik, ahol megmutatkozhat a magyar csapat erőssége.

– Nem sokat láttam a meccsekből, csak az eredményeket hallottam, össze kell magukat szedniük hozzá, de képesek lesznek a győzelemre. De úgy nem fog menni, ha az utolsó percben az ellenfél még ki tud egyenlíteni – mondta Szőts Zsófia.

– Szerintem képesek arra, hogy megnyerjék az olimpiát, bízom bennük, de össze kell kapniuk magukat. Az pedig, hogy ilyen sokat várunk el tőlük, csak teher a vállukon, de ezzel meg tudnak birkózni – bizakodik Szőts Luca.

Szőts Gergő szerint képesek megnyerni az olimpiát, de nem szabad elbízniuk magukat a vezetésnél, mert eddig is mindig vezettek, aztán kiegyenlített az ellenfél, de ha olyankor is erősek maradnak, akkor sikerülhet nekik.

HBN-BR|Fotók: Molnár Péter

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!