Sport

2016.07.28. 12:24

Nagy emberek a kisemberekért

Hajdúszoboszló - Harmadik alkalommal rendeznek jótékonysági amerikai focigálát szombaton.

Hajdúszoboszló - Harmadik alkalommal rendeznek jótékonysági amerikai focigálát szombaton.

Az idén már egyszer letették névjegyüket a Hajdúszoboszló Rhinoceros tagjai, amikor május 28-án megrendezték a II. Spring Bowl arénatornájukat. Azonban nem sok idejük volt a torna sikeres rendezésével foglalkozni, hiszen előttük állt egy újabb komoly mérföldkő, mely a csapat tagjaira várt. Augusztus 27-én már harmadik alkalommal rendezik meg a Nagy emberek a kisemberekért! jótékonysági amerikai focigálát a hajdúszoboszlói reptéren. Ahogyan az előző két évben, idén is a gyerekekre gondoltak a gála szervezése során: ebben az évben a Gönczy Pál Sport- és Két­tannyelvű Általános Iskoláért állnak ki.

Kultúra és sport

A programokat igyekeztek minél színesebben összeállítani a szervezők, fél háromtól fellép az iskola aerobik csapata, az Ambrózia hastánc-csoport, lesz rendőrségi bemutató, illetve a zenéről gondoskodik a Vöri & The Rockets és a Died By John­ny! Az igazi izgalmakat ígérő Hajdúszoboszló Rhinos vs. Budapest Expendables amerikai focimeccs 17 órától lesz látható. A látványosságot erősítvén a helyi Aeroklub ejtőernyősei, pilótái fognak a levegőben parádézni! A gála bár délután veszi kezdetét a reptéren, azonban már a programok kezdetét megelőzően is gondoskodnak látványosságról a szervezők: egy motoros felvonulás formájában 14 órától a város főutcáján és a Mátyás Király sétányon végig araszolva. A rendezvényre a belépés díjtalan, de az iskola támogatásáról a helyszínen megvásárolható támogatói jegyek értékesítéséből befolyt összeggel gondoskodnak a Rinocéroszok. Arról pedig, hogy az amerikai foci az avatatlan füleknek is érthető legyen, ebben az évben is szakkommentátor fog gondoskodni helyszíni közvetítéssel.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!