Sport

2016.07.05. 07:34

Ingyenes az EL-selejtező, a bérletesek kedvezményt kapnak

Debrecen - <a href="/ingyen-mehetunk-a-la-fiorita-elleni-visszavagora/3098568">Ahogy arról beszámoltunk</a>, a szurkolók ingyen tekinthetik meg a csütörtökön 18 órától rendezendő DVSC-TEVA – SP La Fiorita Európa-liga-selejtező visszavágóját a Nagyerdei Stadionban. Azok, akik már érvényesítették korábbi bérletüket, vagy július 7-én 16 óráig újat váltanak 1000 forintos jóváírást kapnak a DVSC-től a stadionkártyájukra a mérkőzésre való belépéskor. Az összeg felhasználható a stadion büféiben és a DVSC Shopban.

Debrecen - Ahogy arról beszámoltunk, a szurkolók ingyen tekinthetik meg a csütörtökön 18 órától rendezendő DVSC-TEVA – SP La Fiorita Európa-liga-selejtező visszavágóját a Nagyerdei Stadionban. Azok, akik már érvényesítették korábbi bérletüket, vagy július 7-én 16 óráig újat váltanak 1000 forintos jóváírást kapnak a DVSC-től a stadionkártyájukra a mérkőzésre való belépéskor. Az összeg felhasználható a stadion büféiben és a DVSC Shopban.

Külön felhívják a figyelmet, hogy ebben szezonban minden korábbinál több - családi, nyugdíjas - kedvezményes bérlet váltható, s az árak is csökkentek.

A DVSC-TEVA – SP La Fiorita mérkőzésre VIP-jegy váltható 4000 forintért, amely magában foglalja a korlátlan étel- és italfogyasztást. A meghosszabbított és az új VIP-bérletek természetesen érvényesek a találkozóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!