Sport

2016.06.10. 13:17

Ez az Eb-részvétel is megérdemel egy kis dicséretet

Debrecen - Az Anapában (Oroszország) zajló ifjúsági Ökölvívó Európa-bajnokságon a 91 kilósok között Komor Norbert csütörtök este lépett szorítóba.

Debrecen - Az Anapában (Oroszország) zajló ifjúsági Ökölvívó Európa-bajnokságon a 91 kilósok között Komor Norbert csütörtök este lépett szorítóba.

Mindhárom bíró 28-29-re pontozta le a mérkőzést, vagyis Norbi csatája lengyel ellenfelével ennél szorosabb már nem is lehetett volna. Ám a pontozóknál sajnos kikapott a DVSC-Madárfészek bunyósa.

Ifi Eb, nyolcaddöntő, 91 kg

Komor Norbert (HUN) - Kamil Offman (POL) 0-3

Komor Norbert: Szoros meccsen az első menetet nekem adták a pontozók, a másodikban viszont a mérkőzésvezető megszámolt úgy, hogy ütést se kaptam, így elment az a menet. Pedig csupán dulakodtunk, aztán a bíró egyszer csak megállított minket és elkezdett számolni rám... A harmadikban nagy csata volt, de végül a lengyel kezét emelték fel. A bíró folyton engem szólt meg mindenért, a srácra is lehetett volna számolni, rám - szerintem - kevésbé. Bármelyikünk kezét felemelhetek volna a végén, de ez most így alakult. Majd a vb-n remélem tudok bizonyítani!

Norbert ellenfele egy zömök, picit magasabb, de hasonló alkatú, igazi harcos stílusú lengyel fiú volt, akivel élvezetes, változatos, kemény csatát vívott Komor.

- Koppányi Szabolcs -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!