Sport

2016.06.08. 12:45

Bereczki Norberték Veszprémben támadnak

Debrecen - Előzetesen úgy tűnik, minden adott egy nagyon jó szerepléshez.

Debrecen - Előzetesen úgy tűnik, minden adott egy nagyon jó szerepléshez.

Az országos rali bajnokság következő fordulóján ismét megméretteti magát a Bereczki Norbert, Kozma László, Peugeot 208 R2 trió. A versenyautó ismételten a jól bevált szlovén Oktan Racingtől érkezik a debreceni egységhez, akikkel kiváló kapcsolatot ápolnak a versenyzők. Az elmúlt két évhez hasonlóan marad a márka és a típus, amivel idáig teljes mértékben meg voltak elégedve Bereczkiék, mivel mindig a kategória első helyén vitte célba őket.

A hétvégi viadal egy komplex rali lesz, ugyanis a szervezők a Veszprém környéki pályákon több mint 176 kilométer gyorsasági szakaszon jelölték ki a versenyt. Ez a táv ritkaságnak számít a magyar bajnokságban, úgyhogy gépet és embert egyaránt próbára tesz majd a megmérettetés, nem beszélve a versenyautók gumiszükségletéről.

A csatára a csapat felkészült, s bíznak a legjobb eredmény elérésében. – Szeretnénk megismételni a tavalyi, illetve a két évvel ezelőtti sikert, s bízunk a balesetmentes versenyben. Veszprémben a lebonyolítás mindig sikeres szokott lenni, ezek a szakaszok amúgy is a szívünk csücskét jelentik! – fogalmazott a pilóta, Bereczki Norbert.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!