Sport

2016.05.11. 10:52

Nagy Zoltán és Makra Gábor volt a legjobb nyíldobó

Debrecen - A héten folytatódik a darts liga-sorozat Debrecenben.

Debrecen - A héten folytatódik a darts liga-sorozat Debrecenben.

Az I. Cívis Kupa Nyílt Steel Darts versenysorozat harmadik fordulóját, valamint az Északkelet-Magyarországi Darts Liga negyedik fordulóját rendezték meg a közelmúltban.

A Cívis Kupán délelőtt 38 versenyző dobált a páros versenyen, míg a délutáni egyéni küzdelemben 34 induló állt dobóvonalhoz. A páros versenyben Papp I. Zsolt-Bácsi László egység nyert az Ádámkó Gábor-Szarvas Gábor duó előtt, az Andrew Alexander-Nagy Zoltán, illetve a Mócz Zoltán-Szilágyi Ádám csapat a harmadik lett. Egyéniben Nagy Zoltán diadalmaskodott Kovács István, illetve Grünwald Róbert és Marinka Zoltán előtt. A legeredményesebb női versenyző Bogár Alexandra, a legmagasabb kiszálló Molnár Dávid lett, míg a legtöbb 180-at Makra Gábor érte el.

A következő forduló május 21-én rendezik.

A darts liga legutóbbi fordulójában 23 fő ragadott nyilat, a végső győzelmet Makra Gábor szerezte meg Grünwald Róbert, illetve Holácsik András és Majoros László előtt.

A következő MDL fordulót május 12-én, csütörtökön 19 órától rendezik a Kosárban (Debrecen, Hunyadi J. utca 10.).

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!