Sport

2016.03.04. 19:43

Vasárnap drukkolhatunk a floorballosoknak

Debrecen - Könnyűnek ígérkező feladat áll a DEAC floorballosai előtt: a fővárosi IBK Cartoon Heroes csapatát fogadják vasárnap 16:00-tól az Agráron.

Debrecen - Könnyűnek ígérkező feladat áll a DEAC floorballosai előtt: a fővárosi IBK Cartoon Heroes csapatát fogadják vasárnap 16:00-tól az Agráron.

Az egyetemista csapat legutóbbi fordulóban csúnya pofonba szaladt bele Komáromban, ám a mostani ellenféllel szemben újra lehet gyarapítani a pontok számát. A debreceniek mellett szól, hogy a mesehősök gárdája még nem szerzett egyetlen bajnoki pontot sem a pontvadászat során és messze ők lőtték a legkevesebb és kapták a gólt. Az őszi, fővárosi randevú során is magabiztos, 16:4 arányú cívisvárosi siker született. Hasonló különbségű diadal jót tenne a csapatnak is, hiszen fontos mérkőzések vannak még hátra a bajnokságból.

A DEAC felkészülését nehezíti, hogy az első számú kapus, dr. Héja Gábor, valamint Nagy Zoltán és Szobonya Kornél nem tud Duró Norbert rendelkezésére állni, továbbá a hét folyamán többen is betegségekkel bajlódtak. A többieknek viszont meg kell oldani a feladatot: itthon kell tartani a két bajnoki pontot.

Lánczi András, a DEAC szakosztályvezetője: „Bízok benne, hogy az első perctől fogva felszabadultan, ugyanakkor pontosan fogunk játszani és sikerül egy magabiztos győzelmet aratnunk Nem becsüljük le az ellenfelet, vannak tehetséges fiataljaik, akik pár év múlva komolyan borsot törhetnek az orrunk alá. Fontos lenne a hazai siker a későbbiek miatt is, hiszen három fontos mérkőzés vár még ránk a bajnokságban és céljaink eléréséhez elengedhetetlen lenne győzelemmel és fegyelmezett játékkal hangolódni a rangadókra.”

Férfi OB II, 10. forduló:

Debreceni EAC - IBK Cartoon Heroes

Debrecen, Kecskeméti János Sportcsarnok (Agrár-csarnok)

2016. március 6 (vasárnap), 16:00

- deacfloorball.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!