Sport

2016.03.03. 14:40

Futballtornát rendeznek Újfaluban

Berettyóújfalu - A sportot, a mozgást kívánják népszerűsíteni a program szervezői.

Berettyóújfalu - A sportot, a mozgást kívánják népszerűsíteni a program szervezői.A Berettyóújfalui II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Bihari Alapfokú Művészeti Iskola Teremfoci Kupát szervez Berettyóújfalu város polgármesterének és képviselő-testületének, támogatásával és a Berettyóújfalui Tankerület igazgatójának egyetértésével a Berettyóújfalui járás általános iskolái számára. A rendezvény célja, hogy elősegítsék az olyan általános iskoláskorú gyermekek aktív mozgását, akik nem tudnak versenyszerűen bekapcsolódni ezekbe a tevékenységekbe, illetve akik tanulmányi téren nem igazán sikeresek, de nagyon szeretnek sportolni.

A teremfoci kupát a berettyóújfalui Kabos Endre Városi Sportcsarnokban és az iskola tornatermében rendezik meg március 5-én szombaton 9 órától.

A futballmérkőzéseket az 5–6. osztályos (2003-ben és 2004-ban született fiúk) és a 7–8. osztályos korosztályok számára (2001-ben és 2002-ben született fiúk) bonyolítják le.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!