Sport

2016.03.04. 17:38

Feledtetnék a döntetlent

Debrecen - A Szentes ellen sokkal jobban kell sáfárkodni a helyzetekkel, mint Tatabányán.

Debrecen - A Szentes ellen sokkal jobban kell sáfárkodni a helyzetekkel, mint Tatabányán.

A második fordulót rendezik a férfi élvonalbeli bajnokság középszakaszának alsóházában a hét végén: a cívisvárosi pólósok szombaton 16 órától a Valdor Szentes együttesét látják vendégül a Debreceni Sportuszodában.

A felsőházba, ezáltal pedig a legjobb nyolcba jutásról lecsúszó debreceniek az alapszakaszt a B csoport ötödik, a szentesiek pedig az A csoport hatodik helyén zárták. Az alsóház küzdelmei az elmúlt hétvégén kezdődtek meg, amíg a hajdúságiak Tatabányára látogattak, addig a Kurca-partiak az UVSE Hunguest-Hotels együttesét fogadták az első körben. Varga Tamás tanítványai meglepetésre 9–9-es döntetlent értek el a dunántúli bányászvárosban, Lukács Dénes legénysége pedig nagy csatában 13–11-re győzedelmeskedett a lila-fehérek felett. A térdműtét után lábadozó Kincses Attilát egyelőre még nélkülözni kénytelen DVSE hazai környezetben szeretné feledtetni a tatabányai botlást.

Koncentráltabban

- Több góllal kellett volna győznünk Tatabányán, ehelyett megosztozkodtunk a pontokon. Azon a délutánon hiába voltak meg a helyzeteink, nem értékesítettük azokat, nem volt szerencsénk, és semmi sem úgy sikerült, ahogyan azt elterveztük, illetve szerettük volna. Ellenfelünknek magára találva sikerült ezt könyörtelenül kihasználnia. Az eddigi hibáink ellenére sem félünk semmitől, nem feltartott kézzel szállunk harcba. Úgy gondolom, hogy nagyon jó csapat vagyunk, de bizonyos helyzetekben sajnos rosszul jött ki a lépés – emlékezett vissza a hajdúságiak bekkje, Kuncz Tamás. – A szentesieknél van néhány játékos, akikre különösen oda kell majd figyelnünk. Ez azonban nem azt jelenti, hogy tartanunk kellene tőlük, oda kell tennünk magunkat, és akkor nem lehet probléma – bizakodott a Debrecen hatosa.

HBN-OLAHA

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!