Sport

2016.01.06. 17:04

Zsidai a Puskásba tart?

Debrecen - Sajtóhírek szerint a védekező középpályás Felcsúton köthet ki, Balogh Norbertet pedig a Palermo figyeli.

Debrecen - Sajtóhírek szerint a védekező középpályás Felcsúton köthet ki, Balogh Norbertet pedig a Palermo figyeli.

A csakfoci.hu futballra szakosodott portál úgy értesült, hogy a DVSC-TEVA háromszoros válogatott védekező középpályása, Zsidai László tárgyalt az OTP Bank Ligában a kiesés elől menekülő Puskás Akadémia FC-vel. Az internetes oldal szerint közel vannak a felek a megállapodáshoz, ezért könnyen elképzelhető, hogy a huszonkilenc éves labdarúgó tavasszal a Pancho Arénába teszi át székhelyét.

Beszélnek, ha lesz miről

A debreceni klubvezetés nem kívánta kommentálni a hírt, mint a Hajdú-bihari Naplónak elmondták, ha lesz konkrétum bármilyen játékosmozgással kapcsolatban, azt kommunikálni fogják majd.

Ezzel egy időben a Debrecen hivatalos honlapján megjelent egy rövid tájékoztatás, amely így szól: „A klubtól kapott információk alapján a téli felkészülési időszakban játékosmozgás várható a DVSC-TEVA együttesénél. Lesznek labdarúgók, akik kölcsönbe és lesznek, akik végleg távoznak, illetve a klub igazol játékosokat a következő hetekben. Amint konkrétumról tudunk beszámolni, tájékoztatjuk szurkolóinkat a honlapunkon.”

Zsidai az utóbbi időben többször is bajlódott sérüléssel, ráadásul Varga József mellett nem sokszor kapott lehetőséget a kezdőcsapatban. Ennek ellenére a szurkolók kedvelik csupaszív játékát és azt, hogy szűrőként a támadásokból is gyakran kiveszi a részét. Esetleges távozásával csökkenne a variációs lehetőségek száma a Loki középpályáján.

Ugyancsak hírbe hozták egy újabb klubbal a debreceni támadót, Balogh Norbertet, akit a szakemberek a legnagyobb magyar tehetségek között tartanak számon. A 19 esztendős futballistát korábban emlegették Bundesliga-csapatokkal és a PSV Eindhovennel kapcsolatban is, a legújabb pletykák szerint pedig az olasz élvonalbeli Palermo is figyeli a langaléta csatárt.

Balogh korábban lapunknak elmondta, nem foglalkozik a mendemondákkal és csak a játékra koncentrál, hogy a DVSC minél jobban szerepeljen.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!