Sport

2016.01.19. 11:05

Rohod focicsapata már magasabb osztályú szereplésre készül

Rohod - A hibátlan őszi teljesítménynek hála a Rohod már a feljutásra gondolhat.

Rohod - A hibátlan őszi teljesítménynek hála a Rohod már a feljutásra gondolhat.

Olybá tűnik, a rohodiaknak egy teljes évük ráment arra, hogy feldolgozzák: alászállták a megyei harmadosztályba. Az előző szezonban a Szatmár-csoport hatodik helyén eresztett gyökeret a futballcsapat, amely az aktuális évadra feltámadt poraiból. Mindennek ékes bizonyítéka, hogy a gárda ősszel végig verte a mezőnyt, makulátlan mérleggel, tizennégy pontos előnnyel trónol a tabella tetején.

– A nyáron vettem át a csapat irányítását, és egyértelműen feljutás volt a cél – taglalta Nagy Miklós, a Rohod edzője. - Nem szeretném, ha nagyképűnek gondolnának, de ennek a településnek és a csapatnak nem itt a helye. Kilencven százalékban hazai játékosok alkotják a keretet, erre ügyeltünk, a további öt játékos pedig valamilyen formában kötődik a településhez, Talán csatárposzton vagyunk a legjobbak, mi szereztük a legtöbb gólt, de nem szeretnénk itt megállni.

Na igen, a saját nevelésű Kézi Bertalan huszonnégy góllal uralja a vonatkozó rangsort, míg Király Tibor huszonegy találattal harmadik, vagyis valóban ütős párost tudhat soraiban a Rohod. Ebből pedig nagy hasznot húzhat hasznot a folytatásban is.

– További erősítést tervezünk, mert már a magasabb osztályú szereplésre készülünk – jelezte Nagy Miklós, hogy szent elhatározásuk feljebb lépni.- Azt gondolom, innen csak mi ronthatjuk el, ami viccnek is rossz lenne. Az önkormányzat mellettünk áll, így az is biztos, hogy ha megnyerjük a bajnokságot vállaljuk az indulást a megye kettőben.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!