Sport

2016.01.29. 15:33

Nagyon várják az éles bevetést a debreceni vízilabdások

Debrecen - Halek Márton szerint remekül sikerült a felkészülésük, és el fogják érni céljukat.

Debrecen - Halek Márton szerint remekül sikerült a felkészülésük, és el fogják érni céljukat.

Majd’ két hónap után játszanak újra tétmeccset a cívisvárosi férfi pólósok: a DVSE szombaton 16.30-tól a KSI együttesét fogadja a Debreceni Sportuszodában. Az OB I. B csoportjában küzdő Varga-alakulat az ötödik helyről várja a folytatást, míg az eddig nyeretlen vendégek az utolsó, 8. pozícióból. Október elején a Margitszigeten mérkőztek meg a felek, akkor kiütéses, 12–4-es sikert arattak a hajdúságiak.

Kötelező győzni

– Jó erőben vagyunk, remekül sikerült a felkészülés. A kemény fizikai tréningek után az utóbbi időben már a labda került előtérbe, „csiszoltuk a kezünket”, finomítottuk a taktikát. Miskolcon is játszottunk felkészülési meccseket, illetve itthon, a Nagyváraddal csaptunk össze, ezek a találkozók igen hasznosak voltak. Már több hete alapozunk, így érthetően várjuk a bajnoki mérkőzéseket – mondta el érdeklődésünkre Halek Márton, a DVSE átlövője.

A KSI eddig nem nyújtott túl acélos teljesítményt, kilenc meccsükből kilencet elveszítettek a fővárosiak. – Riválisunk tele van tehetséges fiatalokkal, akik adott esetben veszélyesek is tudnak lenni, nem szabad őket lebecsülni. Ezzel együtt számunkra ez egy olyan találkozó lesz, amelyet kötelező megnyerni. Úgy hiszem, jó, hogy pont a KSI ellen kezdjük az évet, önbizalmat szerezhetünk az előttünk álló komolyabb időszakra – fogalmazott a debreceniek alapembere, aki szerint bár nehéz dolguk lesz, de teljesíteni tudják majd céljukat, vagyis hogy az első négyben zárják az alapszakaszt.

Mint megtudtuk, egyedül a térdműtét után lábadozó Kincses Attila nem lesz bevethető a cívisvárosi játékosok közül.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!