Sport

2016.01.11. 08:19

Kettős győzelem, továbbjutás: négy között az Újfalu!

Berettyóújfalu - A Magyar Kupában négy közé jutó Újfalu rangadót játszik a bajnokságban hétfőn.

Berettyóújfalu - A Magyar Kupában négy közé jutó Újfalu rangadót játszik a bajnokságban hétfőn.

Újra találkozott a férfi futsal Magyar Kupa negyeddöntőjében az MVFC és a Rubeola: az oda-visszavágós párharc első felvonását 6–4-re megnyerő Turzó-alakulat pénteken, hazai pályán sem bízott semmit a véletlenre, gólzáporos meccsen 9–5-re múlta felül riválisát.

Dávid Richárd bombagólja nyitotta a visszavágót, melyen Rábl János a 13. percben tovább növelte az előnyt. A félidő előtt Dávid zörgette meg újra a vendégek kapuját, ezzel 3–0-ra módosítva az állást. A pihenő után igazi gólzápor következett: szépített a Rubeola, majd Szabó Péter állította vissza a háromgólos különbséget.

A folytatásban ment az adok-kapok, rohamoztak a csapatok, végül Stanic hajrában lőtt duplájával megnyugtató, 9–5-ös sikert aratott a Berettyóújfalu, mely így 15–9-es összesítéssel ott van az MK legjobb négy gárdája között.

Dunaújvárosi derbi

A kupa után hétfőn már NB I-es találkozón van jelenésük Trencsényi Jánoséknak, akik 19 órától Dunaújvárosban lépnek pályára. Tizenkét forduló után a Dunaferr 25 ponttal a harmadik, míg az MVFC 23 egységgel a negyedik, vagyis rangadóra készülhetnek a felek. Október elején már megmérkőztek az egyletek, akkor Újfaluban 2–1-es félidő után végül 4–4 lett a vége.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!