Sport

2016.01.18. 16:32

Hozták a kötelezőt: ötöt vágtak a DEAC-osok

Debrecen - A Salgótarjáni Sportcsarnokban vendégszerepelt a női futsal NB I. 12. fordulójában a DEAC csapata hétvégén.

Debrecen - A Salgótarjáni Sportcsarnokban vendégszerepelt a női futsal NB I. 12. fordulójában a DEAC csapata hétvégén.

A helyezések alapján igazi alsóházi rangadónak is ki lehetett volna kiáltani a találkozót, mivel a debreceniek a hetedik, míg a Skorpió az utolsó, kilencedik helyen áll a tabellán. Mégsem számított slágermeccsnek az összecsapás, ugyanis a cívisvárosiak jóval komolyabb játékerőt képviselnek, mint a rivális. A két egylet közti különbség ki is jött a mérkőzésen, hiszen Sólyom Attila tanítványai magabiztos, 5–1-es sikert arattak.

Már az első percben vezetést szerzett a DEAC, Horváth Renáta talált be. Ezt követően gólcsendes percek következtek, csak az utolsó tíz minutumban pörögtek fel az események. A 30. percben a hazaiak és a vendégek is betaláltak, majd a hajdú-bihariak sorozatban lődözték a gólokat és nyertek 5–1-re. A DEAC legközelebb január 31-én lép pályára, a Tolna látogat majd a Debreceni Egyetemi Sportarénába.

HBN


A tények

ReklámPress-Skorpió–DEAC 1-5 (0-1)

Salgótarjáni Sportcsarnok, vezette: Molnár L.

Skorpió: Cseh-Rusz B. – Ferencz F., Bede A., Tóth F., Gál V. Csere: Mészáros Zs., Molnár A., Bokor B., Balya D., Pintér V. Edző: Tóth Zsolt

DEAC: Kósa V. – Radics Á., Kota G., Horváth R., Urai B. Csere: Erdős E., Balla A., Dancs R., Veres E. Edző: Sólyom Attila

Gól: Balya D. (30.), illetve Horváth R. (1.), Radics Á. (30.), Balla A. (31.), Kota G. (32.), Dancs R. (33.)

Sárga lap: Mészáros Zs. (35.), Bokor B. (36.), illetve Urai B. (34.), Balla A. (40.)


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!