Sport

2015.12.07. 16:33

Felemás mérleg: a HTE nyert, a DEAC kikapott

Debrecen, Hajdúböszörmény - Ezúttal sem sikerült újabb pontokkal gazdagodnia a debrecenieknek.

Debrecen, Hajdúböszörmény - Ezúttal sem sikerült újabb pontokkal gazdagodnia a debrecenieknek.

A Hajdúböszörményi TE a Rába ETO, míg a DEAC az Airnergy FC vendégeként lépett pályára múlt hétvégén a női futsal NB I. 9. fordulójában.

A böszörményiek rögtön az első percben vezetést szereztek Pádár Anita révén, majd Demeter Réka is betalált. A 9. minutumban a hazaiak szépítettek, majd jött egy újabb Demeter-gól. A félidőhöz közeledve Pádár köszönt be ismét, illetve a Győr is betalált, 4–2-es HTE-vezetésnél zárult az első játékrész. A szünet utáni időszak már gólszegényebbre sikerült, előbb a házigazdák csökkentették a hátrányukat, ám egy újabb Pádár találat végleg eldöntötte a meccset, 5–3-ra nyertek Simonyi András tanítványai. A 19 pontos HTE szorosan tapad az első Tolnára, csupán két egység választja el a feleket.

A DEAC ismét pont nélkül maradt, 4–2-re kapott ki Sólyom Attila alakulata. Pedig a debreceniek szerezték meg az első gólt Csömörön, melyre csak a 14. percben érkezett a válasz. A hajrában gyors gólváltásra került sor, 2–2-t mutatott az eredményjelző félidőben.

Fordulás után nem tudott újra betalálni a DEAC, az Airnergy viszont még kétszer vette be Kósa Viktória kapuját. A cívisvárosiak négy ponttal a tabella hetedik helyén állnak.

HBN


Rába ETO-Hajdúböszörményi TE 3–5 (2–4)

Győr, Magvassy Sportcsarnok, vezette: Horváth Z.

ETO: Bocsárdi E. – Jakab R., Szórádi N., Vígh R., Csuti M. Csere: Jakab P., András F., Süle D., Németh L., Öreg C., Mészáros D., Póda É., Mészár K. Vezetőedző: Lódi Tamás

HTE: Torma L. – Szekér A., Demeter R:, Nagy Á., Pádár A. Csere: Tóth B., Szabó Zs., Sebestény Gy., Benkő M., Sándor Z., Horváth E. Vezetőedző: Simonyi András

Gól: Vígh R. (9., 34.), Öreg C. (17.), Jakab R. (34.), illetve Pádár A. (1., 16., 38.), Demeter R. (8., 9.)

Sárga lap: Csuti M. (15.), Nagy Á. (40.), Jakab R. (40.)


Airnergy FC–DEAC 4–2 (2–2)

Csömör, Csömöri Sportcsarnok, vezette: Leél-Őssy Á.

Airnergy: Hargas A. – Ganczer H., Görög Zs., Beke A., Bereczki O. Csere: Deczki V., Bagdi Cs., Horváth N., Molnár-Sáska I., Urbán A. Edző: Jávor István

DEAC: Kósa V. – Radics Á., Kota G., Horváth R., Urai B. Csere: Erdős E., Dancs R. Edző: Sólyom Attila

Gól: Beke A. (14., 17., 31.), Bereczki O. (23.), illetve Kota G. (3.), Dancs R. (16.)

Sárga lap: Dancs R. (18.), Kósa V. (32.)


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!