Sport

2015.12.19. 20:52

A legszínvonalasabb kupán vannak túl a teremfoci csapatok

Balmazújváros - Tömött lelátók és nagyszerű meccsek jellemezték a balmazújvárosi teremtornát.

Balmazújváros - Tömött lelátók és nagyszerű meccsek jellemezték a balmazújvárosi teremtornát.

A téli hónapokban megszaporodnak a teremlabdarúgó viadalok, ilyen megmérettetésnek adott otthont a balmazújvárosi Kőnig Rendezvényközpont, ahol harminchat egylet csapott össze a VI. Sajt–Kalmár Kupáért. A seregszemlén a megyei alakulatok mellett többek között budapesti, szolnoki, valamint miskolci együttesek léptek pályára. Az indulókat kilenc négyfős csoportba sorsolták, majd a továbbjutók egyeneses kiesés rendszerben folytatták szereplésüket. A döntőben a fővárosi Mates Team 4–1-re diadalmaskodott a nyíregyházi Kétbal ellen, a dobogó alsó fokára az After–Karbon állhatott.

Jelentős növekedés

– Jelentős fejlődésen ment keresztül a torna, először mindössze 16 csapat alkotta a mezőnyt, idén viszont már hússzal többen vettek részt, ráadásul most produkálták a legszínvonalasabb kupát a gárdák. A hangulatra sem lehetett panasz, ugyanis szombat délutántól vasárnap estig telt ház előtt zajlottak az összecsapások – fogalmazott a Naplónak Kiss László, az egyik szervező, aki a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapatkapitánya is egyben.

HBN–BÁ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!