Sport

2015.12.04. 16:50

A képlet egyszerű: győzelem, minden áron

Balmazújváros - Korsós Ádámék tisztában vannak vele, hogy nehéz feladat előtt állnak, azonban bíznak a sikerben.

Balmazújváros - Korsós Ádámék tisztában vannak vele, hogy nehéz feladat előtt állnak, azonban bíznak a sikerben.

– Mindenképp szeretnénk nyerni, bár tudjuk, nem lesz egyszerű – vetítette előre Korsós Ádám, a Kőnig-Trade Balmazújváros játékosa a szombaton 18 órakor kezdődő Orosháza elleni mérkőzésükkel kapcsolatban.

– Pozitív előzményekkel a hátunk mögött készülhettünk az újabb megmérettetésre, miután legutóbb le tudtuk győzni a Ceglédet. Bízunk benne, ez olyan lendületet adott a csapatnak, hogy ismét sikerrel járunk. Jó és eredményes játékkal rukkolnánk elő Orosházán, ahonnan remélem, ponttal, pontokkal tudunk távozni. Mindennek a védelem az alapja, emellett pedig a kulcsjátékosok semlegesítése. Buday Dániel a legerősebb láncszem a csapatukban, aki a beállósukkal, Milan Maziccsal roppant nagy összhangban tud játszani – fogalmazott Korsós.

Ikszeltek szeptemberben

Az Újváros kézisei közül Pajkó László sérült, az egyik edzésen húzódott meg a térde, így ő kénytelen lesz kihagyni a derbit.

Mint megtudtuk, szombaton reggel a szakmai stáb még tart egy átmozgató tréninget a Balmaz játékosainak, majd útra kel az együttes.

A férfi kézilabda NB I. 17. fordulóját megelőzően a Balmazújváros 13 ponttal a hatodik a tabellán, míg az Orosháza tíz egységgel a kilencedik. Szeptember elején találkoztak már az egyletek, akkor 26–26-os döntetlennel zárult az összecsapás.

A Békés megyeiek egyébként kifejezetten rossz szériában vannak, legutóbbi négy bajnokijukat elveszítették, így bizonyára bizonyítási vágytól telve esnek majd neki Füzesi Ferenc alakulatának.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!