Sport

2015.11.09. 08:40

Szeretsz dartsozni? Kipróbálnád magad egy versenyen? Most lesz rá alkalmad!

Debrecen - A Cívis Darts Sportegyesület következő nagyobb versenye november 14-én kerül megrendezésre.

Debrecen - A Cívis Darts Sportegyesület következő nagyobb versenye november 14-én kerül megrendezésre.

Az egyesület havonta rendez nagyobb nyílt versenyeket, melyekre az ország több pontjáról, illetve határon túlról is érkeznek sportolók, hogy játéktudásukat összemérjék és tapasztalataikat megosszák egymással. A soron következő nyílt verseny a II. Novemberi Kupa, mely november 14-én kerül megrendezésre a Kosárban (a régi Lilla Bár) a Hunyadi János utca 10. szám alatt 10:30 órai kezdéssel (nevezés 10:00-10:20-ig).

A délelőtt folyamán zajlanak a páros versenyek, majd kora délutántól az egyéni indulók mérkőznek meg a legjobb helyezésért. Kupával és oklevéllel díjazzák a legeredményesebbeket mind a páros, mind az egyéni mezőnyben, valamint külön jutalmazzák a legjobb női játékost, a legmagasabb kiszállót és a legtöbb 180-at dobó nevezőt.

A verseny remek lehetőség minden olyan lelkes darts játékos számára, aki még csak ismerkedik ezzel a sportággal, de szívesen szembe nézne némi kihívással, és kipróbálná magát egy jó hangulatú versenyen.

- Magócs Éva -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!