Sport

2015.11.30. 15:13

Nem bírt egymással a tavalyi két nagy rivális

Hajdúböszörmény - Lejátszotta a hétvégén az Astra HFC elleni bajnokiját a Hajdúböszörményi TE, a találkozót még a női futsal NB I. első fordulójából halasztották el.

Hajdúböszörmény - Lejátszotta a hétvégén az Astra HFC elleni bajnokiját a Hajdúböszörményi TE, a találkozót még a női futsal NB I. első fordulójából halasztották el.

Az előző évi pontvadászat első és második helyezett csapata kénytelen volt megosztozni a pontokon, miután egyaránt négy-négy gólt rámoltak be a másiknak.

A kiskunfélegyháziak szereztek vezetést az első percben, majd hosszú gólcsend következett. A 14. minutumban Tell Zsófia egyenlített, majd a szünet előtt Pádár Anita lőtte előnybe az övéit. A második félidő eleje egyértelműen a vendégeké volt, már 4–2-re vezettek, mikor Pádár révén újra betalált a HTE. Végül Szekér Anita is feliratkozott a gólszerzők közé, ezzel megmentve egy pontot a böszörményieknek.

A DEAC harmadik fordulóból elhalasztott Skorpió elleni mérkőzését végül mégsem pótolták be múlt vasárnap, ha minden igaz, majd 2016. január 9-én találkoznak a felek.

HBN


A tények

Hajdúböszörményi TE–Astra HFC 4–4 (2–1)

Hajdúböszörmény, vezette: Szabó Ferenc.

HTE: Torma L. – Tell Zs., Szekér A., Nagy Á., Pádár A. Csere: Herczeg A., Tóth B., Demeter R., Vesszős M., Szabó Zs., Halászi K., Sebestyén Gy., Molnár J., Benkő M. Vezetőedző: Simonyi András.

Astra: Varga L. – Szabó B., Dikanová D., Kakuszi A., Gál T. Csere: Zimányi Kovács A., Király B. Vezetőedző: Dombó János.

Gól: Tell Zs. (14.), Pádár A. (18., 29.) Szekér A. (36.), illetve Szabó B. (1.), Gál T. (25., 27.), Dikanová D. (28.)

Sárga lap: Demeter R. (5.), Sebestyén Gy. (24.)


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!