Sport

2015.11.20. 11:47

Az Magyar Kupa címvédőjével csap össze a DVSE

Debrecen - Varga Tamás tanítványai hiányzók nélkül készülnek a hétvégi párharcra.

Debrecen - Varga Tamás tanítványai hiányzók nélkül készülnek a hétvégi párharcra.

A Debreceni Sportuszoda ad otthont hét végén a BENU férfi Magyar Kupa egyik negyeddöntőjének, a DVSE együttese a tavalyi címvédő Szolnok alakulatát fogadja. Az első mérkőzést szombaton 20.30-tól rendezik a cívisvárosban, a visszavágót pedig vasárnap 16 órától Szolnokon játsszák a csapatok. A győztes együttes a december 12-13-án megrendezendő négyes döntőbe kerül, a továbbjutás a két mérkőzés összesített eredménye alapján történik.

– Nagyon kemény edzéseink vannak ezen a héten. Igazság szerint nem a Szolnok elleni meccsekre készülünk nagyon, hanem az OB I-es bajnokság következő fordulójára, az Újpest elleni mérkőzésre, mert azt mindenképpen meg kell nyernünk. Emiatt a szolnokiakkal való találkozókra, mint edzőmeccsekre tekintünk. Szerencsére nincs hiányzónk, Lévai Márton felépült egy kisebb betegségből, most már ő is teljes erőbedobással vesz részt a tréningeken. A hazai összecsapáson szombaton természetesen megpróbálunk minél szorosabb eredményt elérni – fogalmazott Hoppál Gergely, a DVSE átlövője.

HBN-VL

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!