Sport

2015.11.25. 14:04

A Hajdúböszörmény bezsebelte ötödik sikerét is

Debrecen - A DEAC szoros meccsen, egy góllal alulmaradt a DVTK együttesével szemben.

Debrecen - A DEAC szoros meccsen, egy góllal alulmaradt a DVTK együttesével szemben.

A HTE hazai környezetben, míg a debreceniek idegenben léptek pályára a női futsal NB I. nyolcadik fordulójában. A böszörményi gárda az Airnergy FC együttesét fogadta, és múlta felül 8–5-re. Már a harmadik percben 2–0-t mutatott az eredményjelző, ezután próbáltak kapaszkodni a pestiek, 3–2-re feljöttek, ám az első félidő hajrájában lőtt két gólnak hála 5–2-es vezetésnél mehettek pihenőre a hajdú-bihariak. A szünet után sem forgott veszélyben Simonyi András alakulatának a sikere, 8–5 lett a vége. A HTE ezzel ötödik győzelmét is megszerezte a bajnokságban, és jelenleg a második a tabellán. Legközelebb december 5-én az ETO otthonába látogatnak Torma Lilláék.

A DEAC 5–4-re kikapott Miskolcon: gyorsan berámoltak három gólt a hazaiak, csak ez után kezdett ébredezni a cívisvárosi csapat – félidőben 4–2-es eredménynél állt meg a számláló. A 36. percben mindkét egylet betalált, majd a legvégén újabb találatot szerzett a DEAC, azonban kiegyenlíteni már nem tudtak Sólyom Attila tanítványai. A hetedik helyen álló Debrecen a következő játéknapon, jövő szombaton az Univerzumhoz látogat.

HBN


Hajdúböszörményi TE–Airnergy FC 8-5 (5-2)

Hajdúböszörmény, Városi Sport és Rendezvényközpont, 100 néző, vezette: Erdélyi T.

HTE: Torma L. – Tóth B., Szekér A., Tell Zs., Benkő M. Csere: Horváth E., Molnár J., Fogl K., Bokor A., Halászi K., Sebestyén Gy. Edző: Simonyi András

Airnergy: Deczki V. – Ganczer H., Urbán A., Beke A., Bereczki O. Csere: Horváth N., Bagdi Cs., Hargas A. Edző: Jávor István

Gól: Tóth B. (2.), Szekér A. (3.), Molnár J. (8., 27.), Tell Zs. (18.), Sebestyén Gy. (19., 32.), Fogl K. (33.), illetve Bagdi Cs. (14., 16.), Beke A. (28.), Urbán A. (32., 35.)

Sárga lap: Benkő M. (17.), Horváth E. (15.), Halászi K. (24.), illetve Urbán A. (31.), Bereczki O. (32.)


DVTK-Vénusz–DEAC 5-4 (4-2)

Miskolci Városi Sportcsarnok, 200 néző, vezette: Császár K.

DVTK: Almási I. – Kovács A., Miliczki N., Boros K., Bernáth Cs. Csere: Rondzik J., Váradi C., Kresák K., Szőke Zs., Németh D. Edző: Thür Antal

DEAC: Kósa V. – Radics Á., Kota G., Lovas A., Urai B. Csere: Balla A., Horváth R., Dancs R. Edző: Sólyom Attila

Gól: Kovács A. (1.), Miliczki N. (4., 36.), Bernáth Cs. (6.), Váradi C. (18.), illetve Horváth R. (7.), Radics Á. (9., 40.), Urai B. (36.)

Sárga lap: Kovács A. (8.), Rondzik J. (26.), illetve Horváth R. (6.)


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!