Sport

2015.10.05. 14:23

Tiszában van hiányérzet az Újpest-meccs után

Debrecen - A támadó szerint ha a helyzeteiket értékesítik, három ponttal gazdagodtak volna a hétvégén.

Debrecen - A támadó szerint ha a helyzeteiket értékesítik, három ponttal gazdagodtak volna a hétvégén.

Hazai pályán az Újpest FC-t fogadta a DVSC-TEVA az OTP Bank Liga 11. fordulójának szombat esti mérkőzésén, a Nagyerdei Stadionban megrendezett kilencven perc végül pontosztozkodást hozott, azonban a ziccerei alapján a házigazda együttes közelebb állt a győzelemhez.

Így vélekedik erről Tisza Tibor is, aki a 28. minutumban megszerezte a vezetést a Lokinak, de négy perccel később a lila-fehérektől Diagne egyenlíteni tudott.

Két pontra a Haladástól

- Korhut ívelte föl a labdát a hosszú oldalon helyezkedő Sidibéhez, aki középre adott, és kisebb kavarodást követően elém került a játékszer - emlékezett vissza a csatár. - A tizenhatoson belül figyelni szoktam arra, hogy ha alkalmam nyílik, lehetőség szerint kapura lőjem a labdát. Láttam, hol áll a kapus, próbáltam erősen megrúgni, nagyon örülök, hogy bement. Sajnos, nem sikerült megnyernünk a találkozót, emiatt van bennem hiányérzet, ugyanis több helyzetünk volt, mint az ellenfélnek, közelebb álltunk a három pont megszerzéséhez. Nyerni szerettünk volna, de az egy pont is értékes, hiszen a tabellát tekintve csak két egységnyire vagyunk a második helyen álló Haladástól - mondta a támadó, aki szerint a hangulatra nem lehetett panasz az Újpest elleni derbin.

[poll id="1021"]

- A második félidő végén sok helyzetet kialakítottunk, ez annak is volt köszönhető, hogy nagyszerű buzdításban részesültünk a drukkerek részéről. Ha Sidibe kapufája bemegy, vagy az a lövésem, amelyet a gólvonalról vágtak ki, akkor sokkal boldogabbá tehettük volna a közönséget, ám ez most nem jött össze. Úgy látom, egyre jobban összeáll a csapat, ami mindenképpen örömteli - mondta Tisza Tibor.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!