Sport

2015.10.03. 13:42

Nem volt kérdés, ki az úr a medencében

Budapest - Elsöprő, 12–4-es győzelmet aratott a Debrecen a fővárosban.

Budapest - Elsöprő, 12–4-es győzelmet aratott a Debrecen a fővárosban.Szép, napsütéses időben csaphatott össze a DVSE a KSI SE gárdájával a hazaiak fedetlen medencéjében a Margitszigeten szombaton délelőtt. A fővárosi egylet az utánpótlásra építő, fiatal csapattal, míg a Debrecen egy megerősített, több rutinos pólóst is a soraiban tudó kerettel vágott neki a 2015/16-os OB I-es pontvadászatnak, vagyis a papírforma egyértelműen Varga Tamás alakulata mellett szólt.

Ennek megfelelően indult a derbi, Sergi Mora találata nyitotta a vendéggólok sorát, Kincses Attila duplázott, illetve Babay Árpád is eredményes tudott lenni, a vendéglátók csak 0–4 után szépítettek.

A második negyedet is simán hozták a cívisvárosiak, Szőke Szabolcs, Pataki Gergely és Babay zörgette meg a KSI kapuját, félidőben már 7–1-re vezetett a DVSE.

Maradt az előny

A harmadik etap ugyan egy hazai találattal indult, ám ezután Szőke rámolt be egy gólt egy akció végén. Kállay Márk és Halek Márton sem maradhatott le az eseménylistáról, nekik hála már 10–2 állt az eredményjelzőn a hajdúságiak javára.

A záró játékrész kiegyenlített volt, két-két gólt jegyeztek mindkét oldalon, a debreceniektől Müller Máté és Katona Gábor talált be – a mérkőzés 12–4-es, magabiztos DVSE-sikert hozott.

Varga Tamás tanítványai kedden 20.15-től újra medencébe csobbannak, ekkor pótálják be ugyanis az első fordulóból elhalasztott Vasas elleni idegenbeli összecsapásukat.

HBN


KSI SE - DEBRECEN 4-12 (1-4, 0-3, 1-3, 2-2)

Budapest, Margitsziget, 50 néző. Vezette: Petik A., Rubos K.

KSI: Leposa G. - Miklós L. D. 1, Boros T. 2, Kardos A., Teleki A., Szabó B., Jávor D. Csere: Lévai A. 1, Baj M., Marnitz M., Rákos M., Balla V., Berki R. Edző: Horváth János.

DEBRECEN: Lévai M. - Kállay M. 1, Kincses A. 2, Süveges M., Szőke Sz. 2, Sergi Mora 1, Babay Á. 2. Csere: Müller M. 1, Smitula G., Hoppál G., Katona G. 1, Pataki G. 1, Halek M. 1, Kaszanyi R. Edző: Varga Tamás.

Gól - emberelőnyből: 10/2, ill. 9/2.

Gól - büntetőből: 0/0, ill. 2/2.

Kipontozódott: Jávor Dániel, ill. - .


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!