Sport

2015.10.14. 11:20

Nagy sikerek Kisséktől

Opatija - A horvátországi Opatijában szerepelt a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola öt, korosztályos válogatott tollaslabdázója, névszerint Szoták Kitti, Ombódi Leila, Kiss Bence, Kiss Benjamin és Tóth Kristóf.

Opatija - A horvátországi Opatijában szerepelt a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola öt, korosztályos válogatott tollaslabdázója, névszerint Szoták Kitti, Ombódi Leila, Kiss Bence, Kiss Benjamin és Tóth Kristóf. A 14 ország részvételével, október elején megrendezett nemzetközi utánpótlás versenyen a debreceni fiatalok nagyon szép eredményeket értek el, 1 arany-, és 3 bronzéremmel tértek haza.

Az U-13-as korosztályban a Kiss Benjamin-Tóth Kristóf páros egészen a döntőig menetelt, és ott sem tudták Őket megállítani. Kiss Benjamin egyéniben is a dobogóra állhatott, annak is a harmadik fokára, míg az U-15-ös mezőnyben, bátyjával, Kiss Bencével szintén a bronzéremnek örülhettek. A lányoknál az U-15-ös Szoták Kittinek sikerült érmet nyernie, a szépen csillogó bronzot egyéniben szerezte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!