Sport

2015.10.02. 12:34

Még csak négyéves, de máris karatebajnok

Debrecen - Remekül teljesítettek a Debrecen-Józsai Bushido Karate Sportegyesület tagjai.

Debrecen - Remekül teljesítettek a Debrecen-Józsai Bushido Karate Sportegyesület tagjai.

Országos SKS-SKDUN Shotokan Karate Bajnokságot rendeztek Szerencsen nemrégiben, melyen a 145 fős mezőnyben méltó módon képviseltették magukat a hajdúságiak, akik elhozták Debrecenbe a „legfiatalabb bajnoki címet” a küzdőgyakorlat, azaz a Kumite versenyszámban – Őri Panna Krisztina (fehér öv, két piros csík) a 4 éves korcsoportban az első helyen végzett élete első versenyén.

A Bushido nyáron igazolt új versenyzője, Ferencz Sándor (1. Dan) a csapat formagyakorlat (Kata) tagjaként szintén az élen zárt, míg egyéni felnőtt senior formagyakorlatban a 2. helyen végzett. Őri József Béla (zöld öv, egy fekete csík) először indult a 8-9 évesek között, zöld-kék öves mezőnyben, ahol mindjárt a dobogó 2. fokára lépett.

Jámborné Molnár Éva (1. Dan) veterán formagyakorlatban az előkelő 2. helyet szerezte meg, valamint férje, id. Jámbor István (1. Dan) is hozta a szokásos megbízható formáját, mind a veterán Kumitéban, mind veterán Katában elhozta az ezüstérmet.

A verseny alkalmával Karate bírói diplomát kapott a BKSE fekete övesei közül az országos SKS-SKDUN Shotokan Karate Szövetségtől a bírói tanfolyam sikeres elvégzéséért Mudri Nikolett 1. Dan, Jámborné Molnár Éva 1. Dan, id. Jámbor István 1. Dan és Sensei Őri Krisztián 3. Dan.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!