Sport

2015.10.08. 07:18

Hajdúszoboszlói úszósikerek Poprádon is

Hajdúszoboszló - A Hajdúszoboszlói Árpád S.E. úszószakosztályából 11 utánpótlás korú versenyzője október 3-án Poprádon (SVK.) állt rajtkőre.

Hajdúszoboszló - A Hajdúszoboszlói Árpád S.E. úszószakosztályából 11 utánpótlás korú versenyzője október 3-án Poprádon (SVK.) állt rajtkőre.

Az Aquacityben lévő 50 méteres uszodában rendezett Olympic Hopes Cup nemzetközi utánpótlás úszóversenyen 15 szlovák, 1 lengyel, 1 ukrán és a Hajdúszoboszlói Árpád S.E. 185 fiatalja mérte össze felkészültségüket.

Úszóink kiválóan versenyeztek, sorra döntötték meg az egyéni csúcsaikat. Közülük ki kell emelni Hosszú Fruzsinát (10 éves), aki egymaga 2 arany, és 1-1 ezüst és bronz érmet gyűjtött be. A csapat meglepetés embere Uzonyi Kristóf lett a 200 m. gyorson elért első helyével. A délelőtti és a délutáni programok között, úszóink élvezték az Aquacity szolgáltatásait. Október 4-én összesen 16 éremmel büszkén tért haza a kis csapat Hajdúszoboszlóra. A 18 úszócsapatot felvonultató versenyen az előkelő 4. helyet szerezte meg 81 ponttal az Árpád S.E., mindössze 2 ponttal lemaradva a házigazdáktól.

- Ludmány László -

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!