Sport

2015.10.17. 21:15

Gólzáporos sikerrel hangoltak a Haladásra

Berettyóújfalu - Magabiztos, 7–1-es győzelmet aratott a Mezei-Vill a Veszprém ellen.

Berettyóújfalu - Magabiztos, 7–1-es győzelmet aratott a Mezei-Vill a Veszprém ellen.Bepótolta a Berettyóújfalu és a Veszprém a férfi futsal NB I. 2. fordulójából elhalasztott mérkőzését pénteken. Esélyeshez méltón kezdte a találkozót az MVFC, a csapatkapitány, Trencsényi János rámolta be az első gólt rögtön az első percben. Viszonylag hamar tudtak egyenlíteni a veszprémiek, de Dávid Richárd megmozdulása nyomán 2–1-es előnynél mehettek pihenőre Turzó József tanítványai.

A szünet után aztán beindult a hazai gólhenger: Gál István duplázott, ezzel már 4–1-re vezettek az újfaluiak. A hajrában Trenyó újra betalált, majd Gál mesterhármasig jutott. A kegyelemdöfést Vulovic David adta meg, ezzel beállítva a 7–1-es végeredményt.

Tavaly jól ment ellenük

Nem sokat pihenhetnek a Mezei-Vill játékosai, hiszen hétfőn 18.15-től újabb ütközet vár rájuk: a pontvadászat ötödik körében a kilenc egységgel a tabella második helyén álló Haladás otthonába látogatnak Rábl Jánosék. A szombathelyiek eddig három sikert könyvelhettek el, csupán a nyitányon csúsztak meg, akkor 6–3-ra kaptak ki az Aramistól, de azóta nem találtak legyőzőre. Az Újfalu egy ponttal lemaradva a Haladástól, a harmadik pozícióban van.

Tavaly az alapszakaszban mindkétszer a hajdú-bihariak nyertek ( 6–4, 4–2). A rájátszás során is egyértelmű újfalui fölény mutatkozott, előbb egy 8–1-es diadallal küldték haza a szombathelyi gárdát, majd idegenben überelni tudták ezt, 9–1-re nyertek.

HBN


MVFC Berettyóújfalu–Futsal Club Veszprém 7–1 (2–1)

Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok, vezette: Gál P.

MVFC: Tihanyi Cs. - Rábl J., Trencsényi J., Dávid R., Gál I. Csere: Szabó P., Nagy I., Klochko D., Vulovic D., Sánta J., Nagy I., László M. Vezetőedző: Turzó József

Veszprém: Schmidmajer Á. - Németh P., Boromisza G., Tar T., Vas Á. Csere: Sárdi M., Finta P., Boromisza D., Bognár P., Gulyás M., László G. Vezetőedző: Madarász János

Gól: Trencsényi J. (1., 35.), Dávid R. (9), Gál I. (23., 29., 38.), Vulovic D. (40.), illetve Boromisza G. (6.)

Sárga lap: Vulovic D., Nagy I., illetve Németh P., Boromisza D. ​


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!