Sport

2015.10.23. 10:52

Balogh szerint a Csabának rúgott hetes akkor ér valamit, ha ismét nyernek

Debrecen - Az elmúlt hétvégén 7–0-ra verte az OTP Bank Ligában a DVSC-TEVA az egyik ősi riválisát, a Békéscsabát, vagyis biztató formában vághatnak neki a lokisták a szombaton esedékes újabb bajnokinak.

Debrecen - Az elmúlt hétvégén 7–0-ra verte az OTP Bank Ligában a DVSC-TEVA az egyik ősi riválisát, a Békéscsabát, vagyis biztató formában vághatnak neki a lokisták a szombaton esedékes újabb bajnokinak.

Kondás Elemér alakulata 15 óra 30 perctől a Puskás Akadémia otthonában szerepel. A találkozót élőben közvetítjük portálunkon.

Mindenki motivált

– Azt szokták mondani, hogy egy ilyen gólzáporos mérkőzés, amilyen a Csaba elleni volt, csak akkor ér igazán valamit, ha az azt követő meccset is sikerül behúznod – fogalmazott a Naplónak Balogh Norbert, a Debrecen csatára. – Nagyon bízom benne, sikerrel járunk a Pancho Arénában, szó sincs arról, hogy hasra esnénk magunktól a 7–0 után. Dolgozunk tovább, láttam a társakon, hogy mindenki nagyon motiváltan várja a felcsúti összecsapást. Jó játékosok alkotják a PAFC-ot, nem téveszt meg bennünket, hogy most egy rosszabb szériában vannak a házigazdák. Koncentráltan és nagy akarattal kell futballoznunk, remélem, hogy hasonlóan megy majd a játék, mint a múlt héten a második félidőben és sikerül megszerezni a nagyon fontos három pontot – fogalmazta meg óhaját az utánpótlás-válogatott támadó.

[poll id="1033"]

Mint arról beszámoltunk, a DVSC-ben folytatja pályafutását a korábbi hajdúsági kedvenc, a francia gólkirály Adamo Coulibaly. Erről így vélekedett Balogh:

– Örülök Aadmo érkezésének, anno sokszor láttam az Oláh Gábor utcán játszani, mindenki tudja, remek csatárról van szó. Annak idején a Loki legjobbja volt, de bizonyított a francia első osztályban is a Lens tagjaként. Bár biztosan kell egy kis idő, amíg eléri a korábbi formáját, rám is ösztönzőleg hat, hogy ilyen kiváló társsal harcolhatok a DVSC sikeréért – mondta Balogh Norbert.

A csatár elárulta, nem foglakozik az esetleges külföldi kérőkkel, a Debrecenben akar 100 százalékos teljesítményt nyújtani, minél több gólt lőni és a piros-fehér színekért küzdeni hétről hétre.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!