Sport

2015.10.31. 13:49

Az utolsó percben dőlt el a slágermeccs

Berettyóújfalu - Gólszegény meccsen, 1–0-ra győzte le a Győr a Mezei-Vill csapatát.

Berettyóújfalu - Gólszegény meccsen, 1–0-ra győzte le a Győr a Mezei-Vill csapatát.

Megvívták az ősz meccsének kikiáltott összecsapást, a férfi futsal NB I. hetedik fordulójában küzdött meg az MVFC és az ETO Berettyóújfaluban pénteken este. Számtalanszor találkozott már egymással a két nagy rivális, így újat mutatni nem tudtak, sok múlott a pillanatnyi formán. A győriek elszenvedték első vereségüket a rangadó előtti napokban, nem lehetett tudni, ennek milyen hatása lesz erre a mérkőzésre.

Izgalmas hajrá

Egyértelműen a hazaiak domináltak az első félidőben, több nagy ziccer is adódott az újfaluiak előtt, azonban a befejezésbe rendre hiba csúszott. Szervezetten védekezett mindkét együttes, így nagy taktikai csata alakult ki a pályán, végül 0–0-s állásnál ért véget az első húsz perc.

A pihenőt követően aztán nagyot változott a játék képe, a Győr vette át az irányítást, azonban Tihanyi Csaba ihletett formában védett, így képtelenek voltak bevenni a Mezei-Vill kapuját. Izgalmasan alakult a hajrá, itt is, ott is akadtak hatalmas lehetőségek, végül hat másodperccel a lefújás előtt Alexnek sikerült vezetést szerezni. Egy kontra után Dróth emelt kapura, ebbe még bele tudott érni Tihanyi, ám az érkező Alex befejelte a kipattanót, ezzel megszerezve a győzelmet az ETO-nak.

HBN


A tények

MVFC-Berettyóújfalu–Rába ETO 0–1 (0–0)

Pálfi István Rendezvényközpont, vezette: Solymosi András

MVFC: Tihanyi Cs. – Rábl J., Trencsényi J., Szabó P., Dávid R. Csere: Vulovic D., Nagy I., Klochko D., Komáromi P., Stanic S., Nagy I., László M., Harmati T., Sánta J. Vezetőedző: Turzó József.

ETO: Matkovics G. – Calvo Rodriguez, Rick G., Harnisch Á., Drahovsky T. Csere: Dróth Z., Lódi T., Seidler M., Amrani F., Alex., Sáhó K., Jakatics Á., Farkas B., Alasztics M. Vezetőedző: Jordi Illa.

Gól: Alex. (40.)

Sárga lap: Tihanyi Cs. (21.), illetve Alex. (30.)​


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!