Sport

2015.09.03. 14:54

Videó: Nagy pénzért küzdenek az atléták a debreceni döntőn

Debrecen - Szuper Liga Döntő Debrecenben: Magyarországon jelentősnek mondható pénzdíjért küzdenek az atléták.

Debrecen - Szuper Liga Döntő Debrecenben: Magyarországon jelentősnek mondható pénzdíjért küzdenek az atléták.Újra Debrecenben rendezik az Atlétikai Magyar Szuper Liga-sorozat döntőjét, melynek szombaton és vasárnap az Oláh Gábor utcai Gyulai István Atlétikai Stadion ad otthont. A döntőn hazánk legjobb felnőtt és junior atlétái vesznek részt, például dobókörbe áll a londoni olimpia bajnoka, Pars Krisztián és a nemrég véget ért pekingi világbajnokságon súlylökésben negyedik, Eb-bronzérmes Márton Anita is.

Az esemény csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzott, a Debreceni Sportcentrum–SI színeit Kazi Tamás (800 és 1500 méteres síkfutás), Kozák Luca (100 méteres sík- és gátfutás), Juhász Balázs (3000 méteres akadályfutás), Aradi Bernadett (800 méteres síkfutás), Sárkány Fanni (400 méteres síkfutás), Pápai Márton (800 méteres síkfutás) és Magyar Zoltán (távolugrás) képviseli.

Kazi Tamás reméli, hazai környezetben bizonyítani tudja, hogy ő a legjobb középtávfutó, Juhász Balázs újabb egyéni csúcsban reménykedik titkon, míg Kozák Luca szeretné a lehető legtöbbet kihoznia magából.

Szombaton 14.45-től, míg vasárnap 14 órától kezdődik a megmérettetés, a verseny mindkét napján díjtalan a belépés.

HBN


Itt megtekinthetik Kazi Tamás nyilatkozatát:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!