Sport

2015.09.14. 08:54

Sikeres futsalos hétvégét zártak a hajdúsági hölgyek

Debrecen, Hajdúböszörmény - Az újonc debreceniek a tavalyi bajnok Astrát verték meg 6–5-re.

Debrecen, Hajdúböszörmény - Az újonc debreceniek a tavalyi bajnok Astrát verték meg 6–5-re.

A Hajdúböszörmény és a DEAC csapata is pályára lépett a női futsal NB I. 2. fordulójában az elmúlt hétvégén. A böszörményiek számára ez volt az első idei bajnoki, ugyanis első összecsapásukat elhalasztották. Salgótarjánban vendégszerepeltek Simonyi András tanítványai, akik Halászi révén szereztek vezetést, azonban a rivális egyenlített, majd előnybe került. Még a szünet előtt egalizáltak a böszörményiek, így 2–2-ről folytatódott a meccs. A második játékrészben bebiztosította győzelmét a HTE, 5–2 után az utolsó percben ugyan még a Skorpió is betalált, de ez nem veszélyeztette a hajdú-bihariak sikerét.

A Debreceni EAC is idegeben meccselt, Kiskunfélegyházára látogatott Sólyom Attila alakulata. Kota Gabriella három gólt is berámolt gyors egymásutánban, illetve Lovas Anna is egy duplával jelentkezett, míg a másik oldalon három találatot lehetett feljegyezni. Fordulás után Lovas is tripláig jutott, a hazaiaknál Nagy Anett szerzett két gólt is, de egyenlíteni már nem tudott az előző évi bajnok, 6–5-re nyert az első osztályba egy év után visszatérő Debrecen.

HBN


Reklámpress-Skorpió–Hajdúböszörményi TE 3-5 (2-2)

Salgótarján, vezette: Kozma Z.

Skorpió: Cseh-Rusz B. - Gál V., Tóth F., Bede A., Bede A. Csere: Bokor B., Mészáros Zs., Balya D., Tari T., Fehér V. Edző: Tóth Zsolt

HTE: Torma L. - Sándor Z., Tóth B., Szekér A., Benkő M. Csere: Molnár J., Hegyi Sz., Halászi K., Sebestyén Gy., Pintér V., Horváth E. Edző: Simonyi András

Gól: Bede A. (3), illetve Halászi K. (2), Benkő M. (2), Tóth B.


Astra Kiskunfélegyházi Bulls–Debreceni EAC 5–6 (3-5)

Kiskunfélegyháza, vezette: Kaszala M.

Astra: Kovács K. – Kakuszi A., Király B., Szabó B., Nagy A. Csere: Zimányi Kovács A., Gál T. Vezetőedző: Dombó János.

DEAC: Horváth R. – Radics Á., Kota G., Lovas A., Dancs R. Csere: Balla A., Barabás É., Péter V. Vezetőedző: Sólyom Attila.

Gól: Nagy A. (2), Szabó B., Gál T., Zimányi Kovács A., illetve Kota G. (3), L. (3).


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!