Sport

2015.09.10. 15:03

Zajlik a HBZ Kupa, ingyen szurkolhatunk pólósainknak!

Debrecen - Szerdán este kezdetét vette a HBZ Kupa, a Debreceni Vízilabda Klub hazai rendezésű felkészülési tornája.

Debrecen - Szerdán este kezdetét vette a HBZ Kupa, a Debreceni Vízilabda Klub hazai rendezésű felkészülési tornája.

A háromnapos, rangos viadalon a házigazda piros-fehérek mellett a BVSC, a Ferencváros, a Pécs, a Szeged, valamint a Vasas gárdája küzd a győztesnek járó trófeáért.

A bajnoki rajtra való felkészülést kiválóan szolgáló erőpróba a Ferencváros-Vasas összecsapással startolt. A zöld-fehérek magabiztos, 13-8-as sikert arattak az angyalföldiek ellen, majd a Szeged győzedelmeskedett a BVSC felett 10-9 arányban. A HBZ Kupa első játéknapjának harmadik, és egyben utolsó összecsapását a Debrecen vízilabdacsapata vívta a PVSK-Mecsek Füszért együttesével. A felek nem bírtak egymással, egy végig kiegyenlített találkozón végül a mecsekaljaiak győzedelmeskedtek egy találattal 8–7-re – számolt be róla a cívisvárosi klub hivatalos honlapja.

Csütörtökön a Debrecen a BVSC-vel küzdött meg délelőtt, azon a találkozón 10–9-re kikapott Varga Tamás alakulata, mely este az FTC ellen veszik fel a versenyt.

A Debreceni Sportuszodában zajló, ingyenesen látogatható sportesemény zárónapján, pénteken 10-től a Fradi–BVSC összecsapás nyitja a sort, 11.15-től a Vasas–Pécs, majd 12.30-tól a Debrecen–Szeged találkozót rendezik. Az esti program során 18 órától a Pécs–BVSC meccset 19.15-től a Szeged–FTC derbi követi, és zárásként fél kilenctől a DVSE–Vasas mérkőzéssel zárul a torna.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!