Sport

2015.09.02. 12:35

Komcsi emlékét őrzi és születendő gyermekét segíti a Loki az egyedi mezekkel

Debrecen - A kézisek méltóképpen akarnak elbúcsúzni Komcsitól.

Debrecen - A kézisek méltóképpen akarnak elbúcsúzni Komcsitól.

Amint arról már korábban beszámoltunk, a DVSC-TVP vezetése úgy döntött, hogy a csapat piros mezén, a címer fölött arany cérnával hímezve megjelentetik a debreceni ultrák közelmúltban elhunyt vezérének, Komáromi Gábor szignóját. Amellett, hogy a Loki így kíván emléket állítani Komcsi emlékének, ezeket a dresszeket a szezon végén elárverezik, s a bevételt a tragikus körülmények között elhunyt fiatalember özvegye, illetve születendő gyermeke kapja.

A debreceni ultrák a Facebook-oldalukon számoltak be arról, hogy készülnek a szerdán 18 órakor kezdődő MTK elleni meccsre. „ Tudja mindenki, hogy Gábornak a Hódos volt az „otthona”. Ott nőtt fel, oda köti minden. A tragédia óta ez lesz az első hazai tétmeccse a DVSC-nek, ennek megfelelően a szakosztály vezetése megkeresett minket, hogy szeretnének Gábor tiszteletére megemlékezést tartani, illetőleg két aktív sportolói karrierjével felhagyó játékosunkat búcsúztatni.

Úgy gondolom, a kéziklub méltóképpen akar, és vesz is búcsút barátunktól. Arra is emlékezhettek, hogy amikor ki kellett állni a szurkolók mellett, ők kiálltak. Bármiről is volt szó, mindig.

Ezen gesztusok után, egyetlen egy dologra van szükség /már-már kötelező jelleggel/, hogy szép legyen a nyitány, szép legyen a megemlékezés: mindenki, aki teheti, látogasson ki a csarnokba, meg kell, hogy teljen a szektor, meg kell, hogy teljen az egész oldal!

Szerdán, 18:00-kor az MTK csapata ellen: MINDENKI A HÓDOSBA! Mindenki FEKETÉBEN jelenjen meg!" – olvasható a közösségi oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!