Sport

2015.09.17. 08:38

Frizbisek népesítik be hétvégén a Debreceni Sportcentrumot

Debrecen – Aki kíváncsi a frizbi sportra, vasárnap a debreceni csapatnak is szurkolhat a Gyulai István Atlétikai Stadionban megrendezésre kerülő 8. Koed Ultimate Országos Bajnokságon.

Debrecen – Aki kíváncsi a frizbi sportra, vasárnap a debreceni csapatnak is szurkolhat a Gyulai István Atlétikai Stadionban megrendezésre kerülő 8. Koed Ultimate Országos Bajnokságon. A felnőttek után diákok is pályára lépnek: a versenyt követően több mint hatvan cívisvárosi diák csap össze a II. Debreceni Diák Ultimate Bajnokság nyitónapján.

A Debreceni Frizbi Sportegyesület a Debreceni Sportcentrummal együttműködve szervezi meg az idei koed ob első fordulóját szeptember 20-án vasárnap délelőtt 10 és délután 4 óra között.

Az elmúlt évek utánpótlás programjának köszönhetően a debreceni szervezők két csapatot is tudnak indítani a megmérettetésen. A mérkőzések 50 percesek, félórás szünetekkel. A meccseket az Oláh Gábor Utcai Sportcentrum atlétikapályáján és a dobópályán rendezik. A belépés ingyenes, a helyi szervezőcsapat szeretettel várja a debreceni szurkolókat.

A koed országos bajnokság után a debreceni diákok csapnak össze. A Debreceni Frizbi Sportegyesület tagjai a tanévkezdés óta eltelt hetekben testnevelés órákon népszerűsítették az ultimate frizbit a helyi általános és középiskolákban. A lelkes kezdőkből verbuválódott csapatok a II. Debreceni Diák Ultimate Bajnokságban mérik össze tudásukat az elkövetkező egy hónapban. Az első mérkőzéseket vasárnap 16 órától rendezik meg, szintén a Debreceni Sportcentrumban. A bajnokság nem titkolt célja a debreceni utánpótlásbázis további bővítése.

Bővebb informácó: www.frizbi.hu

- Érsek Kitti -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!