Sport

2015.08.07. 11:39

Nyolc ország vívói edzettek Debrecenben

Debrecen - Tizennegyedik alkalommal rendeztek vívó edzőtábort a cívisvárosban.

Debrecen - Tizennegyedik alkalommal rendeztek vívó edzőtábort a cívisvárosban.

A nemzetközi edzőtábornak a Debreceni Vívóklub bázisa adott otthont, ahol minden fegyvernemben felsorakoztak a kadet, junior és U23-as korú sportolók, a felkészülést pedig háziverseny zárta.

– Azért esett a cívisvárosi helyszínre a választásom, mert én magam is debreceni vagyok, ide húz a szívem, másrészt egyszerűbb itt lebonyolítani az edzőtábort, mint például Budapesten – fogalmazott a szervező, Patócs Ákos. – Idén a magyarokkal együtt nyolc nemzet vívói gyűltek össze, németek, franciák, szaúd-arábiaiak, írek, angolok, egyiptomiak és azerbajdzsániak. A körülményeket illetően a visszajelzések pozitívak, a versenyzőknek tetszik a város és a vívóterem. A társaság évente cserélődik, hiszen a versenyzők kiöregednek a korosztályokból, ám akadnak olyanok, akik már sokadjára látogattak el a táborba. A napi két edzésen kívül a résztvevőknek különböző szabadidős programokat szerveztünk – mondta a szakember.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!