Sport

2015.08.31. 09:56

Egyéni csúcs Szabó Sanyitól

Augusztus 29-én, szombaton nem csak pofonpartiztunk , de egy nemzetközi fekvenyomó verseny is zajlott Biatorbágyon.

Augusztus 29-én, szombaton nem csak pofonpartiztunk , de egy nemzetközi fekvenyomó verseny is zajlott Biatorbágyon. Az ebben a sportágban jeleskedő elnökünk, Szabó Sándor indult is rajta, ráadásul 157,5 kilós teljesítménye a legjobb amit valaha is elért. Az 50 év felettiek masters kategóriájában csak a házigazda-szervező, tucatnyi magyar bajnoki címmel rendelkező - igaz, 15 kilóval súlyosabb - Fehérvári László tudott többet, így Sanyi második lett.

Sanyi eredménye remek, hiszen 50 felett is előre lépeget és saját magát múlja felül. Ráadásul a kiváló bajnok, Fehérvári 125, míg elnökünk 110 kilóban versenyez.

A viadalon részt vett Kiss László is, aki Sanyi felügyelete alatt folyamatosan fejlődik, s az egy évvel ezelőtti 90 kilóról mára eljutott a 135 kilóig. Ez egyéni csúcs tőle is, de a dobogóra ebben a mezőnyben még nem volt elég. Ugyanakkor edzője bízik benne.

- Koppányi Szabolcs, dvscboxing.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!