Sport

2015.07.22. 16:20

Törököt ugyan legyőzték, de nem verték meg

Debrecen - Török Ferenc mindent megtesz azért, hogy visszavághasson.

Debrecen - Török Ferenc mindent megtesz azért, hogy visszavághasson.

Volt mit kipihenni az egy ideje már a profik között versengő debreceni ökölvívónak, Török Ferencnek. A Toby becenévre hallgató bokszoló június közepén Kecskeméten, a Ferobox Event profi ökölvívógálán szenvedett vereséget Baranyi Richárdtól. Török eredetileg egy szerb ellen lépett volna szorítóba, egy felhozó meccsen, azonban változott a program, így a nála előrébb tartó Baranyival kellett összecsapnia. Toby így is bevállalta a mérkőzést, aminek az elejét jól is bírta, a végére azonban elfáradt, így riválisa nyert.

Új edzővel

– Legyőztek, de nem vertek meg, azóta is ezt állítom. Volt időm kipihenni magam, átgondoltam a dolgokat. Természetesen megviselt a vereség, mintha egy verembe estem volna, ahonnan keresem a kiutat. De összeszedtem magam, és újult erővel dolgozok tovább. Augusztusban lesz legközelebb meccsem, Budapesten, egy felhozó ütközet. Majd szeptembertől újraindul a Rácz Félix féle gálasorozat, melyen háromszor is lehetőséget kapok. Októberben egy négyes torna várható, melyet Debrecenben szeretnénk megszervezni, remek lenne hazai közönség előtt kiállni. Annál is inkább, mert ha azon nyernék, kihívhatnám Baranyit és bebizonyíthatnám, jobb vagyok nála – vázolta a terveket Török, aki új edzővel készül, az MMA-s és K1-es múlttal is rendelkező Mikó Lászlóval. – Úgy érzem, megtaláltuk a közös hangot, Debrecenben tréningezünk, a Chili Fitnessben, ahol egy príma edzőtermet alakítottunk ki. A mérlegem (négy vereség és három győzelem – a szerk.) újra negatívba fordult, egálba kell hoznom és elindulni fölfelé – mondta határozottan Toby.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!