Sport

2015.07.04. 12:49

Minden az úszásról szól majd

Debrecen - Ismét kötelező felmérőn vesznek részt a Debreceni Sportuszodában a Jövő Bajnokai.

Debrecen - Ismét kötelező felmérőn vesznek részt a Debreceni Sportuszodában a Jövő Bajnokai.Vasárnap az Észak-Alföld régió 27 úszója ad számot fejlődéséről, melynek versenyszáma változatlanul a 200 méter vegyes, emellett a fiatalok páros hónapokban a 100, páratlanokban pedig 50 méteren tesznek tanúbizonyságot a felkészültségükről, mindenkor az általuk kiválasztott egyetlen úszásnemben.

Az Észak-Alföld régióból hat egyesület sportolói érkeznek, a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola 12, a szintén cívisvárosi Aquasport SE 3, a hajdúszoboszlói Árpád SE 4, a berettyóújfalui Herpály SE 1, a Nyíregyházi Sportcentrum 6, míg a Mezőtúri SE 1 úszóval vesz részt a felmérőn.

Az eseményen jelen lesz dr. Hargitay András utánpótlás szövetségi kapitány, olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok úszó.

Továbbá a 9 órakor kezdődő verseny után a programban szereplő gyermekek néhány perces közös úszáson vesznek részt Wladár Sándorral, az 1980-as moszkvai olimpián, 200 háton aranyérmes egykori kiváló úszóval.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!