Sport

2015.06.26. 14:40

Papp Melinda, a hajdúdorogi fitneszes bombázó

Hajdúdorog - A hajdúdorogi „bombázó” jobbnál jobb eredményeket ér el, ráadásul már az Eb-n is bizonyított.

Hajdúdorog - A hajdúdorogi „bombázó” jobbnál jobb eredményeket ér el, ráadásul már az Eb-n is bizonyított.Papp Melinda tavaly robbant be a hazai fitnesz életbe, s nem is akárhogyan: négy versenyen állt pódiumra, s valamennyi viadalon őt látták a legszebbnek az ítészek. A hajdúdorogi hölgy a bemutatkozó évében a debreceni OSZT Fesztiválról, a budapesti Bodysport Kupáról, az oroszlányi Tropical Kupáról és a szegedi WBPF magyar bajnokságról is aranyéremmel térhetett haza.

Egyre jobb

Ilyen remek kezdés után nem is lehetett más célja a gyönyörű fitneszesnek, mint az idei esztendőben még jobb eredményeket elérni, s nemzetközi szinten is helytállni. Ebben nagy segítségére volt edzőként a testépítő párja, Kerékgyártó Zoltán és Besze Edina.

– Ebben az évben elsőként az Ausztria Kupán vettem részt, ahol második helyezést értem el. Nem voltam elégedetlen az eredménnyel, ugyanis tudtam, még nem volt tökéletes a formám, annak ellenére sem, hogy 10 hét diéta állt mögöttem. Ezután következett a székesfehérvári WBPF Európa-bajnoki kvalifikációs verseny. Annak ellenére, hogy a formám folyamatosan javult, csak a harmadik helyen végeztem, de ezzel is kijutottam a hollandiai kontinensviadalra. Bredában – bár voltak hátráltató tényezők – sikerült megszereznem pályafutásom első Európa-bajnoki érmét, ami egy ezüst medál! A verseny után határtalan volt az örömöm, mert nagyon messzire jutottam szeretett sportágamban. Bevallom őszintén, sose gondoltam volna, hogy ilyen eredményekre lehetek képes – fogalmazott boldogan a Cutler Team versenyzője, aki az eredményeit a fitnesz model physique kategória 170 centiméter felettiek mezőnyében érte el.

S ezzel még nem volt vége a versenyszezonnak, ráadásul szépen sikerült a zárás, mivel Papp Melinda a MOM Sport Beach Games szabadidős versenyén a dobogó legfelső fokára állhatott.

Vébé és tanulás

A sok remek eredmény után adódik a kérdés, hogyan tovább? – Nagyon kevéssel vagyunk a tavaszi szezon után, de már foglalkoztat a folytatás. Kacérkodok azzal a gondolattal, hogy elindulok az őszi bangkoki világbajnokságon, de ezt még egyeztetnem kell a szponzorommal – nyilatkozta a bombaformában lévő 21 esztendős fitneszes, aki szeptembertől – a munka mellett, hiszen személyi edzőként tevékenykedik a mindennapokban – igazságügyi igazgatási szakon szeretné folytatni tanulmányait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!