Sport

2015.06.30. 15:36

Nagyon várja a pillanatot

Debrecen - Balogh Norbert első nemzetközi mérkőzésére készül a DVSC felnőtt együttesében.

Debrecen - Balogh Norbert első nemzetközi mérkőzésére készül a DVSC felnőtt együttesében.

Megkezdődik a 2015/2016-os futballszezon a debreceni labdarúgók számára a héten, ugyanis csütörtökön 18 óra 30 perctől az Európa Liga első selejtezőkörében a montenegrói FK Szutjeszka Niksics csapatát fogadják a Nagyerdei Stadionban.

Egy európai kupameccs mindig különleges a futballisták számára, azonban a tizenkilenc esztendős csatár, Balogh Norbert a társainál is jobban várja az összecsapást, ugyanis ha beveti a szakmai stáb, akkor ez lesz az első nemzetközi találkozója a Loki színeiben.

Csodás lenne gólt lőni

– Sokkal jobban izgulok, mint egy bajnoki mérkőzés előtt, roppant boldog lennék, ha pályára küldene az edzőm, nagyon várom ezt a pillanatot – nyilatkozta a Naplónak a támadó, aki eddig csak korosztályos meccseken játszott külföldi csapatok ellen. – Örülnék, ha képviselhetném Debrecent az EL-ben és az pedig az álomkategória lenne, ha gólt is tudnék szerezni a Szutjeszka ellen – fogalmazott Balogh, aki csapattársaival együtt már képben van a montenegróiakat illetően.

– Olyan felvételt láttunk róluk, amelyiken egy meglehetősen rossz talajú pályán futballoztak, ennek ellenére a rutinos védőik nem vagdosták előre a labdát, hanem igyekeztek passzokkal operálni. Úgymond játszó csapatról beszélünk, kíváncsi leszek, egy olyan remek gyepen, mint amilyen a miénk, mire mennek majd. Elöl van egy gyors emberük, őt mindenképpen ki kell vennünk a játékból, s nagyon fegyelmezetten, ugyanakkor agresszíven kell játszanunk ahhoz, hogy megfelelő előnyt harcoljunk ki a jövő heti visszavágóra – mondta a csatár, aki a kérdésünkre, hogy milyen eredménnyel lenne elégedett, azt válaszolta: egy háromgólos sikerrel már nyugodtabban utazhatnának Montenegróba.

Mint arról beszámoltunk, Ibrahima Sidibe újabb egy évre aláírt a klubhoz. – Nagyon jóban vagyok Ibrahimával, nem csak jó játékos, de remek ember is, nagyon örülök, hogy marad. Biztos, hogy sok örömet fog még szerezni a Loki-szurkolóknak – kommentálta a hírt Balogh Norbert.

HBN-TN


Középcsatárt tesztelnek

Többszörös holland utánpótlás válogatott középcsatárt tesztel a DVSC-TEVA – írja a klub hivatalos honlapja. A 24 éves, 191 centi magas Geoffrey Castillion Ajax-nevelés, játszott a holland első osztályú RKC Waalwijk, Heracles Almelo és a NEC csapatában is. A holland élvonalban 67 mérkőzést játszott, legutóbb a román első osztályú FC Universitatea Cluj játékosa volt. A támadó jelenleg orvosi vizsgálaton vesz részt. Kiderült, marad a gárdánál a lejáró szerződésű szenegáli labdarúgó, Ibrahima Sidibe, vele egy évre szóló kontraktust kötött a Loki.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!