Sport

2015.06.02. 15:40

Megtáltosodott a végén

Debrecen - Bódi Ádám nemrég mesterhármast szerzett és megválasztották az idény legjobbjának.

Debrecen - Bódi Ádám nemrég mesterhármast szerzett és megválasztották az idény legjobbjának.

Nagyot fordult a világ az utóbbi hónapokban a DVSC-TEVA középpályása, Bódi Ádám körül, ugyanis míg az ősszel nem mindig ment neki úgy a játék, ahogyan szerette volna és a kezdőcsapatból is ki-kiszorult, addig a tavaszi szezon végére rendre a gárda legjobbjai között emlegették és a gólokat is termelte becsülettel. Végül hat találatig jutott úgy, hogy az utolsó, Győr elleni bajnokin mesterhármast szerzett. Hétfőn pedig – némi meglepetésre – a RangAdó díjátadó gáláján a közönség szavazatai alapján őt választották a szezon legjobb magyar játékosának.

Nem Messi

– Úgy tudom, az elmúlt hetekben lehetett szavazniuk a szurkolóknak, én pedig az utóbbi 7-8 fordulóban nem teljesítettem rosszul, talán ezért is esett rám a választás, a friss élményük pozitívabb lehetett rólam – kommentálta a díj elnyerését a debreceni labdarúgó. – Tulajdonképpen a kecskeméti bajnokitól kezdve jól ment a játék, gólokat rúgtam, bár szerintem ősszel sem csak rossz meccseim voltak, igaz, a hálóba nem tudtam betalálni. Nagyon örülök, hogy engem választottak, hiszen a futball a szurkolókért van, próbálok a jövőben is hasonlóan szerepelni, ahogyan mostanában sikerült. Ami a vasárnapi, Győri ETO ellen szerzett három gólomat illeti: még sosem sikerült tripláznom, csupán két gólig jutottam egy mérkőzésen. Nagy élmény volt, hiszen nem vagyok Cristiano Ronaldo vagy Messi, akik szinte mindig gólt szereznek, ráadásul ez hazai pályán, az utolsó fordulóban jött össze – örvendett Bódi.

A 24 éves játékos és társai előtt még áll egy megoldandó feladat, szerdán 19 órától a Nagyerdei Stadionban csapnak össze a Ferencvárossal a Ligakupa döntőjében. Erről így vallott Bódi Ádám: – Nem tudom még, milyen összetételű együttest küld pályára a szakmai stáb, de bízom benne, ott leszek a kezdőcsapatban. Hazai közönség előtt nyerni szeretnénk, nagyon nem lenne jó, ha a Fradi ünnepelhetne a saját stadionunkban. Reméljük, sok néző előtt vívhatjuk meg a finálét, hiszen szeretnénk elhódítani a serleget a Ligakupa utolsó kiírásában.


[poll id="942"]


HBN-TN


Jegyinfó

A Ligakupa-döntő előtt, 15.30-tól rendezik meg a Ferencváros–MTK Hungária női Magyar Kupa-döntőt, szintén a debreceni arénában. A mérkőzésekre szóló jegyek (egy jeggyel mindkét meccs megtekinthető) már kaphatók a stadion jegypénztáraiban, a DVSC Ajándékboltban, országszerte a Ticket Express irodáiban, valamint interneten a www.meccsjegy.mlsz.hu oldalon, 500 és 1000 forintos árakon.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!