Sport

2015.06.02. 19:41

Küldjön hírt! - Véget ért a 2015-ös Férfi Regionális Röplabda Bajnokság

Hajdú-Bihar - <em>Néhány napja befejeződött a 2015-ös Férfi Regionális Röplabda Bajnokság. A tornasorozatban a Pénzügyőr SE Debrecen csapatán kívül a Kunhegyes ESE, a Gyöngyösi Röplabda SE és a Miskolci Egyetem röplabda csapata küzdött a legjobb helyezésért. A bajnokság négy fordulóból állt, a lebonyolítás minden alkalommal körmérkőzéses formában történt.

Hajdú-Bihar - Néhány napja befejeződött a 2015-ös Férfi Regionális Röplabda Bajnokság. A tornasorozatban a Pénzügyőr SE Debrecen csapatán kívül a Kunhegyes ESE, a Gyöngyösi Röplabda SE és a Miskolci Egyetem röplabda csapata küzdött a legjobb helyezésért. A bajnokság négy fordulóból állt, a lebonyolítás minden alkalommal körmérkőzéses formában történt.

A debreceni csapatnak - a sorozatos sérülések ellenére - sikerült a második helyen végezni, ami nagymértékben köszönhető annak, hogy az utolsó hétvégén a csapattagok remek, összehangolt játékot nyújtottak, és minden mérkőzést megnyertek.

A bajnokság győztese, a Kunhegyes ESE mindössze 1 győzelemmel előzte meg a Pénzügyőr SE Debrecent.

A nyári időszakban főként strandröplabdázással tartja magát fitten a társaság, de augusztusban megkezdődik az alapozás a következő szezonra.

Csapattagok: Balku Bálint, Barcza Péter, Bende Lajos, Gyöngyösi Attila, Kőnig Szabolcs Ottó (Edző), Juhász Zoltán, Kun László, Molnár Tamás, Orosz István, Pallér Bence, Puskás Gergely Pál, Papp Gergely, Szabó József, Tóth Attila, Varga Ferenc.

- Tóth Attila -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!