Sport

2015.05.22. 10:53

Török Feri negyedik sikerére hajtana

Debrecen - A verhetőnek tűnő szerb Bojan Zarkov ellen lép szorítóba Toby.

Debrecen - A verhetőnek tűnő szerb Bojan Zarkov ellen lép szorítóba Toby.

A felkészülés során betört orr, bedagadt váll és kézfej sem akadályozza meg – reményei szerint – a volt DVSC-s bokszolót abban, hogy megszerezze negyedik profi győzelmét a május 22-i Ferobox Event gálán, Kecskeméten.

„Toby” ellenfele egy 24 éves szerb öklöző lesz, Bojan Zarkov, akit a videók alapján erősnek, de közel sem verhetetlennek tartanak. A mérlege nem valami fényes (3–11), de ettől még a komolyan veszi őt a debreceni sportoló, aki verekedős mérkőzésre számít pénteken a Messzi István Sportcsarnokban.

Török szépen halad előre, hiszen immár hatmenetes lesz az összecsapása, ráadásul ha most sikerrel jár, egy kisebb nyári szünet után szeptemberben kinéz neki egy olyan gála, ahol még magasabbra teszi a lécet számára a Rácz Félix–Bertók Róbert menedzserpáros. A kissé kanyargós profi pályát leíró Török Feri jó pár hete ismét Zöld Ferencnél készül, a DVSC termében. Eddigi mérlege három győzelem és három vereség, amelyet most pozitívba fordítana.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!