Sport

2015.05.17. 19:14

Nem bírt egymással a Hadház és a DSC

Hajdú-Bihar - A megyei másodosztály északi csoportjában a tabella dobogóján tanyázó két csapat, a Hajdúhadház és a DSC találkozott egymással a 26. fordulóban: a felek nem bírtak egymással, így végül 2-2-es döntetlennel zárult az ütközet.

Hajdú-Bihar - A megyei másodosztály északi csoportjában a tabella dobogóján tanyázó két csapat, a Hajdúhadház és a DSC találkozott egymással a 26. fordulóban: a felek nem bírtak egymással, így végül 2-2-es döntetlennel zárult az ütközet.

Álmosd-Létavértes II 2-1 (0-1)

100 néző, vezette: Szűcs A. (Kertész F., Zámbó T.)

Álmosd: Rácz I. - Mezei B., Kéki R., Halász G., Molnár I., Szabó Zs., Jónás D., Jónás R., Ágoston A. (Ásztai I.), Szabó J., Török G. Edző: Szabó Béla.

Létavértes: Fekete S. - Papp Z., Demján J., Boldis J., Karászi F., Polgári I., Bárány P. (Maczó Z.), Bora Z. (Tóth R.), Mazsu R., Kocsis Z., Pósa Cs. Edző: Kontor Gábor.

Gól: Szabó Zs., Ásztai I., illetve Papp Z. Jók: az egész csapat, illetve mindenki. Kiállítva: Halász G., illetve Kontor G. Ifi: 1-3.

Szabó Béla: - Gratulálok a csapatnak a kiállítás utáni jó játékért!

Kontor Gábor: - Nem értem, hogy az álmosdiak miért voltak ilyen ellenségesek, hiszen mindenki tudja, hogy évek óta tőlünk csalják el a játékosokat és most már edzőt is. Csapatom sok ifistával, a játékot sérülten is vállaló játékossal szerezte meg a vezetést, és kézben is tartották a mérkőzést, míg a bíró be nem fújt egy kamu-tizenegyest. Ezt tetézte azzal, hogy a kétperces hosszabbításból csinált hetet, amikor is az ellenfél megszerezte a győztes találatot. A hazaiak kispadjától gusztustalan módon szidták játékosomat (büntetlenül). Ezek után, amikor számon kértük a jogtalan büntetőt és elhangzott egy „szégyelld magad!”, kiküldte a teljes létai kispadot, majd röhögve azt mondta a pályán, hogy ez se játszik már idén. Jó lenne, ha a játékvezetői tévedésekért is járna eltiltás, és nem csak azokat büntetnék, akik hétvégente hobbiból eljárnak focizni.


Nádudvar-Egyek 3-2 (0-1)

200 néző, vezette: Gréz B. (Karasi T., Péterfi D.)

Nádudvar: Nagy J. - Kenéz N., Lajtos B., Pál I. (Tran B.), Székely Z. (Derceni L.), Balás V., Hirzics L. (Puskás R.), Tóth T., Varga T., Czibere K. (Lőrinczi G.), Kiss A. (Ugrai R.). Edző: Gere Csaba.

Egyek: Kovács Z. - Zsólyomi D., Budácsik D. (Szabó Cs.), Len Sz. (Farkas Z.), Kiss S., Farkas A. (Kiss A.), Len Á., Hadházi A., Fekete T., Holovács M., Kovács R. Edző: Farkas Zoltán.

Gól: Ugrai R., Puskás R., Derceni L., illetve Len Á., Kiss A. Jók: mindenki, illetve senki. Ifi: 2-2.

Gere Csaba: - Az első félidőben adok-kapok folyt, mindkét csapat kidolgozott helyzeteket, viszont egy ártatlannak tűnőt a vendégek értékesítettek is. A szünetben a hármas csere és a kis taktikai módosítás eredményesnek bizonyult, így ha nem is könnyedén, de hoztuk a kötelező hazai győzelmet. További sok sikert az Egyeknek!

Farkas Zoltán: - Megbosszulta magát az első félidőben kihagyott számos helyzetünk, három-négygólos vezetéssel kellett volna szünetre vonulnunk. Ehelyett a második játékrész eleji, húszperces rövidzárlat alatt három gólt kaptunk – de még így is volt esélyünk az egy pontra. Úgy érzem, nem a jobbik csapat nyert, de további sok sikert a hazaiaknak!


Tiszacsege-Pentafrost-Nyírmártonfalva 0-0 (0-0)

180 néző, vezette: Csizmadia M. (Gyarmati I., Németh M.)

Tiszacsege: Baranyi Cs. - Jecs J., Balogh R., Nagy L., Kovács A., Simon Z., Borisz Sz., Balogh A. (Fülöp D.), Zsiga R. (Bodnár D.), Bay B. (Rézmüves G.), Monoki A. Edző: Lévai Albert.

Nyírmártonfalva: Káplár F. - Konyári S., Jónizs A., Szemán T., Kolompár J., Kiss G. (Gréz B.), Tóth T. (Szilágyi R.), Havrilla I. (Antal N.), Tóth D. (Kelemen J.), Ternován J. (Mandics I.), Rácz F. Edző: Molnár Gábor.

Gól: - Jók: az egész csapat, illetve Jónizs A., Káplár F. Ifi: 0-7.

Lévai Albert: - A találkozó elején kaptunk egy véleményes tizenegyest, amit az ellenfél kihagyott. Azután magunkhoz vettük a kezdeményezést: az első félidőben el is dönthettük volna a meccset, mivel ziccerek sokaságát hagytuk ki. A második játékrészt ugyanebben a szellemben folytattuk, bár a vendégeknek is volt helyzetecskéje pontrúgásból. Mivel egyik csapat sem szerzett gólt, így nem érdemelt senki három pontot. Gratulálok a Nyírmártonfalvának és további sok sikert nekik! Az enyémeknek üzenem, hogy hiába a sok, mérkőzésről-mérkőzésre kialakított helyzet, ha nem tudunk gólt rúgni, akkor nem érdemlünk győzelmet. Tenni kell azért, hogy feljebb kússzunk a tabellán – játékunkban mindenesetre benne van ennek lehetősége.

Molnár Gábor: - Egy jó iramú mérkőzésen igazságos döntetlen született.


Hajdúhadház-Le Petit-DSC 2-2 (1-1)

100 néző, vezette: Darányi A. (Kovács A., Búzás A.)

Hajdúhadház: Nagy S. - Rostás M., Hortó V., Lakatos F., Nagy J. (Horváth A.), Hadházi D., Gábor L., Offra T., Kovács G. (Nagy G.), Szabó I., Veres S. Edző: Pintér István.

Le Petit-DSC: Molnár S. - Percze R., Pocsai G. (Jószai Cs.), Hetrovics R., Rózsa Zs., Gyulai R., Magi L. (Oláh J.), Molnár B., Hasilló R., Károlyi N. (Kiss R. (Zsiros N.)), Botos S. Edző: Nagy Róbert.

Gól: Hortó V., Lakatos F., illetve Percze R., Kiss R. Jók: Hortó V., Lakatos F., Veres S., Rostás M., illetve MINDENKI. Ifi: 0-1.

Pintér István: - Van olyan mérkőzés, amelyet egy csapat nagyon meg akar nyerni, de az edző hibázik – ez történt ma. Köszönöm az egyesület megemlékezését!

Nagy Róbert: - Jó, kemény, szikrázó, de sportszerű meccset játszottunk a jól védekező, még jobban támadó Hajdúhadház ellen. Ezen a szinten igen küzdelmes találkozó volt, amihez kellett két, játszani akaró csapat. Problémákkal küzdünk hétről-hétre, úgyhogy le a kalappal a srácok előtt, hogy így is ott állunk, ahol. „Jóakaróink” temettek minket, ha Sergio Leone élne, most rendezhetnek nekik egy filmet A halálraítélt még visszalőtt címmel. További sok sikert kívánok a Hadháznak, a játékvezetőknek köszönöm a korrekt ténykedést. A DEAC-nak pedig gratulálok a bajnoki címhez!


Ebes-Görbeháza 1-3 (1-1)

50 néző, vezette: Hadházi L. (Siroki J., Kriston T.)

Ebes: Kovács I. - Andirkó I., Antal A., Szabó J., Nagy Z., Bőde Z., Nagy P., Kovács L. (Czeglédi L.), Kovács T. (Oláh Cs.), Kiss L., Fekete L. Edző: Nagy Sándor.

Görbeháza: Szilágyi K. - Siket Gy., Besenyő P., Ronkovics T., Pók D., Nyakas R., Hajdu R., Répási Sz. (Tóth A.), Péntek I., Jónás R., Tóth P. Edző: Szolnoki Attila.

Gól: Nagy P., illetve Répási Sz., Tóth A., Péntek I. Jók: senki, illetve az egész csapat. Ifi: 12-0.

Nagy Sándor: - A korrekt játékvezetés mellett kulturáltan futballozó ellenfelünk megérdemelten vitte el a három pontot.

Szolnoki Attila: - A mai mérkőzésen a múlt heti, gyengére sikerült szereplésünket próbáltuk meg kijavítani: a találkozót végignézve ez összejött, hiszen ötletesen, kreatívan, fegyelmezetten futballoztunk, így győzelmünk teljesen megérdemelt. Gratulálok a csapatnak, köszönöm, hogy mindvégig betartották a megbeszélteket – néha ennyi is a siker titka! További sok sikert kívánok a szimpatikus, lelkes ebesi együttesnek! A játékvezetői hármasnak köszönöm a sportszerű ténykedést!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!