Sport

2015.05.30. 15:37

Lokistákkal a TEVA-pályán, az egészségmegőrzésért

Debrecen - Jótékonysági mozzanattal és szűrővizsgálatokkal bővült a TEVA-sportnap programja az idén.

Debrecen - Jótékonysági mozzanattal és szűrővizsgálatokkal bővült a TEVA-sportnap programja az idén.

Egyszerre két helyen, Gödöllőn és Debrecenben is egészségügyi sportnapot szervezett pénteken a Lokit támogató TEVA. A gödöllői rendezvényen Lázár Pál és Alekszandr Jovanovics képviselte a DVSC-t, többek között a mérkőzésvezetésben, eredményhirdetésben való részvétellel.

A TEVA Debrecenben immár negyedik alkalommal szervezett hasonló rendezvényt, melyen a vállalat közel 700 munkatársának változatos sportágakban – futás, kerékpározás, gyaloglás, aerobic, szkander, kötélhúzás – volt lehetősége kipróbálni magát.

A gyógyszergyár által támogatott DVSC-TEVA labdarúgócsapat tagjai közül Kondás Elemér vezetőedző, Varga József és Bódi Ádám segédkezett a versenyek lebonyolításában a Pallagi úti sportlétesítményben.



Az idei debreceni esemény egészségügyi szűrővizsgálatokkal és jótékonysági programmal is bővült.

Az egészségmegőrzés szempontjából rendkívül fontos prevenció végett a TEVA dolgozói olyan szűréseken is részt vehettek, mint a vércukor- és koleszterinszint-mérés, allergia tanácsadás, anyajegy- és melanómaszűrés, valamint gerincproblémák feltérképezése.

A versenyszámok közül a futásra regisztrált kollégák számának arányában a TEVA anyagi támogatást nyújt a Görgey utcai óvodának.

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!