Sport

2015.05.15. 16:53

Jöjjön be a papírforma!

Debrecen - A hosszú sérülésből visszatért Zsidai László szeretne mielőtt formába lendülni.

Debrecen - A hosszú sérülésből visszatért Zsidai László szeretne mielőtt formába lendülni.

A sereghajtó Lombard FC Pápa látogat Debrecenbe az OTP Bank Liga 28. fordulójának zárásaként, az összecsapást vasárnap 18.30-tól rendezik a Nagyerdei Stadionban (a mérkőzést élőben közvetítjük). A találkozón szerepet kaphat a hazaiak védekező középpályása, Zsidai László is, aki több hónapos kihagyás után szerdán, az MTK ellen 3–1-re megnyert Ligakupa-elődöntőn tért vissza a pályára.

Izgult, mint először

– Most már minden rendben van, jól érzem magam és nagyszerű érzés volt újra mérkőzést játszani, ez nagyon feldobott – nyilatkozta a kék-fehérek elleni meccsről a védekező középpályás. – Természetesen nem vagyok még száz százalékos állapotban, a formámnak és az erőnlétemnek is javulnia kell, ehhez időre lesz szükségem. Nehezen éltem meg a tétlenül töltött időszakot, hiszen ez volt az első ilyen súlyos sérülésem – utalt a megműtött Achillesére Zsidai.


[poll id="928"]


– Rossz volt, hogy nem lehetek a társakkal és eléggé egyhangú volt a konditeremben tréningezni, vagy a kerékpár pedálját taposni – árulta el a labdarúgó, aki elmondása szerint amikor beállították az MTK ellen, majdnem olyan izgalom kerítette hatalmába, mint amikor először futballozhatott Loki-mezben.

Jó meccs lehet

Jó esély van rá, hogy Zsidai László legalább a kispadra leülhet a Lombard elleni bajnoki mérkőzésen, ahol csak a győzelmet tudnák elfogadni a hajdúsági fanatikusok. – Mivel a múlt héten, a Fradi ellen többen is megsérültek, ez gondot jelenthet a számunkra. Tudjuk, hogy milyen nehéz helyzetben van a Pápa, tehát az esélyesnek mi számítunk, ezt a meccset is szeretnénk megnyerni. A vendégeknek is nagyon kellenek a pontok, ezért nem számíthatunk könnyű összecsapásra, élvezetes kilencven percre viszont igen. Bízom benne, hogy nem borul fel a papírforma és győztesen hagyjuk majd el a játékteret – mondta Zsidai László.

HBN-TN


Balogh Norbert kimaradt

Mint arról nemrég beszámoltunk, az új-zélandi világbajnokságra készülő U20-as válogatottal edzett egy héten át Telkiben a DVSC-TEVA támadója, Balogh Norbert. A debreceni csatár több keretszűkítés után is maradt Bernd Storck alakulatának tagja, azonban az utolsó rostán fennakadt. A pénteken napvilágra került utazó keretből két játékos esett ki, Balogh Norbert és a ferencvárosi Haris Attila. Baloghnak tehát a továbbiakban arra kell koncentrálnia, hogy minél inkább gyökeret verjen a DVSC-ben.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!