Sport

2015.05.31. 20:45

DVSC-TEVA vs. Győr – Edzői nyilatkozatok

Debrecen – A DVSC-TEVA vs. Győri ETO FC (5-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Németh Zoltán értékelte a látottakat.

Debrecen – A DVSC-TEVA vs. Győri ETO FC (5-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Németh Zoltán értékelte a látottakat.

Németh Zoltán, az NBIII-as győri csapat, és az U21-es csapat edzője edzője: Nem okoztunk csalódást, az eredménnyel nem vagyunk elégedettek. Ügyeskedni próbáltunk, ez lett belőle. Büszkék vagyunk az NB III-as játékosainkra. Ők a 2. helyet szerezték meg a bajnokságban. Az NB I-es játékosok úgy döntöttek pénteken, hogy az utolsó mérkőzésre nem jönnek el. Nem akartuk kihagyni az utolsó meccset, eljöttünk. Ha nálunk lett volna egy hatfős "váz" a csapatban, akkor egészen más eredmény született volna.

Kondás Elemér: Az ilyen meccsek a legnehezebbek, eljött egy fiatal csapat, kértem a fiúkat, játszanak úgy, mintha rangadó lenne. 3 gól után visszavettek a lendületből. A fiataloknak tudtunk játéklehetőséget adni, a mai mérkőzés lényege az volt, hogy megmutathassák magukat. Szerdán Ligakupa-döntő és június 15-ig szabadságra mennek a játékosok. Gratulálok az ellenfélnek, eljöttek a fiatal játékosok, nekünk meg kellett nyerni a mérkőzést. Nyilván más lett volna a meccs, ha a Győr a teljes csapattal érkezik.


Debrecen, 2015. május 31., vasárnap (MTI) - A DVSC-TEVA sima, 5-0-s győzelmet aratott az utánpótlás játékosokkal kiálló és licenchiány miatt búcsúzó vendége, a Győri ETO FC felett a labdarúgó OTP Bank Liga 2014/15-ös idényének utolsó, vasárnapi mérkőzésén.


Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga 30., utolsó fordulójának vasárnapi játéknapján a DVSC-TEVA a Győr csapatát fogadta 18:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!